• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

23.06.2024

10:35

Si*aj Zvezdo! Smailagić u transu, orila se pesma Novim Pazarom (FOTO/VIDEO)

Instagram

Showtime

Si*aj Zvezdo! Smailagić u transu, orila se pesma Novim Pazarom (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Partizana Alen Smailagić (23) venčao se juče sa Asijom Mumdžić, a na svadbi se čuo poznati hit "Crno i zlatno".

Smailagić se juče u Novom Pazaru venčao sa Novopazarkom Asijom u Islamskom centru Gazilar, a slavlje je potom upriličeno u jednom hotelu u gradu u Raškoj.

Od javnosti poznatih lica veselju je prisustvao Alenov saigrač iz Partizana Aleksa Avramović i napravio šou u svom stilu, a nije zaostajao ni mladoženja.

Veselio se uz domaći rep i narodnjake, a u transu je bio kada se začula pesma od Seke Aleksić "Crno i zlatno." 

Već neko vreme navijači Partizana uz tu pesmu dodaju i "si*aj Zvezdo", a tako je bilo i na veselju porodice Smailagić, što možete videti u snimku ispod.

 

 

Alen i Asija su u vezi godinu i po dana. Ona je iz Novog Pazara, ali godinama živi u Beogradu gde je završila Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i nosi zvanje diplomirane defektološkinje.

 

 

Prelepa Asija blistala je na svadbi, što možete videti u foto galeriji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 nedelju

Ta crno-bela goveda ne mogu da ne vređaju zvezdu čak i na sopstvenoj svadbi. Bedno!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija