• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R,

29.06.2024

15:06

Perverzna Vanda se valja gola i drži muškarce u neizvesnosti! Kada će više... (VIDEO)

profimedia

Showtime

Perverzna Vanda se valja gola i drži muškarce u neizvesnosti! Kada će više... (VIDEO)

Podeli vest

Seksepilna argentinska multimedijalana ličnost, Vanda Nara (37), po ko zna koji put zagolicala je maštu muškaraca širom sveta i još jednom dokazala mužu, fudbaleru Mauru Ikardiju, da je pravi srećnik.

Iako je pre skoro dve nedelje Vanda Nara na svom Instagram profilu objavila video kojim najavljuje novi muzički spot, novopečena pevačica još uvek drži publiku u neizvesnosti i mnogi se pitaju kada će njen peti singl ugledati svetlost dana.

Jedno je sigurno - Vandi seksepila i smelosti ne manjka i kada god ljudi pomisle da ne može da ode dalje i bude "bezobraznija", ona ih demantuje.

 

 

Zagolicala je maštu jačem polu, skinula se i gola valjala po travi, a da bi videli šta je još radila, moraćemo da se strpimo do promocije spota.

Inače, atraktivna brineta je nedavno ubedila poznatog muža (kojem je menadžerka) da joj pomgne da se još više probije na muzičkoj sceni, a odmah su pokrenili lavinu komentara na društvenim mrežama nakon provokativnog videa u kojem se goli ljube pod tušem.

 

Foto: Instagram printscreen

 

 

 

Mišljenja su podeljenja, pa dok su jedni oduševljeni, drugi su u fazonu "uzaš" zbog eksplicitnih scena kotroverznog fudblara Galatasaraja i njegove drage.

 

Foto: printscreen

 

 

Bilo kako bilo, muškarci komentarišu da jedva čekaju da vide šta im je prsata Argentika sada priredila, a kako i ne bi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija