• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

29.06.2024

16:29

Ostrvo, luksuzni hotel... Pogledajte gde je Samardžić otišao posle EURO

Printscreen

Showtime

Ostrvo, luksuzni hotel... Pogledajte gde je Samardžić otišao posle EURO

Podeli vest

Fudbaler reprezentacije Srbije i Udinezea Lazar Samardžić (22) otišao je sa devojkom na odmor na Ibicu odmah nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva.

Mladi vezista Udinezea nije gubio vreme. Uz pretpostavku da nije ranije rezervisao hotel, jer nije mogao da zna do kada će se zadržati na kontinentalnoj smotri u Nemačkoj, odmah je našao luksuzni hotel na Ibici i odleteo sa svojom lepšom polovinom. 

Foto: Instagram

 

Verotavno mu je to najbolji način da se oporavi i zaboravi na neuspeh koji su "orlovi" napravili na šampionatu. Uz ukusnu hranu, piće i na ovako lepom mestu, svakako će mu lakše biti da preboli. Pitanje je hoće li narednih dana uopšte razmišljati o fudbalu.

Foto: Instagram

 

Samardžić je šansu dobio u drugom meču u grupi, koji je Srbija odigrala proitiv Slovenije. Proveo je na terenu osam minuta, što je bilo dovoljno da prigrabi simpatije navijača. U narednom i odlučujućem meču, selektor Dragan Stojković Piksi rešio je da g pošalje na teren od pevog minuta. Ipak, nije se preterano dobro pokazao i zamenjen je na poluvremenu, kada je umesto njega ušao Dušan Tadić.

Foto: Instagram

 

Nakon utakmice (0:0), bilo je jasno da je Srbija završila takmičenje na četvrtom mestu u grupi, a selektor je odmah rekao igračima da su slobodni da se u sopstvenoj režiji vraćaju kući ukoliko to žele. Neki igrači poput Samardžića iskoristili su ovu opciju, tako da je imao dovoljno vremena da se spakuje za Ibicu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kraj: Danci ipak lak zalogaj za "pancere"!
EURO 2024

Kraj: Danci ipak lak zalogaj za "pancere"!

Dašanji program na Evropskom prvenstvu u Nemaćkoj posvećen je dvema utakmicama osmine finala. Švajcarska je savladala Italiju sa 2:0 i izbacila ih sa takmičenja. U istoj fazi takmičenja u Dortmundu se sastaju Nemačka i Danska.

29.06.2024

15:37

sledeća vest

Vesti

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam
Politika

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam

Srbija neće tolerisati terorizam i oštro će se obračunavati sa terorističkim grupama poput ove koja stoji iza napada koji se dogodio ispred ambasade Izraela u Beogradu, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infratrukture Goran Vesić uz poruku da je važno sačuvati mir u našoj zemlji i sankcionisati one koji taj mir pokušavaju da ugroze.

01.07.2024

19:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tramp pokrenuo pobunu u demokratskoj stranci! Donatori odbili da daju pare Bajdenu, hoće da ga sklone po svaku cenu!
Uzbuna u SAD!

Tramp pokrenuo pobunu u demokratskoj stranci! Donatori odbili da daju pare Bajdenu, hoće da ga sklone po svaku cenu!

Donatori američke Demokratske stranke traže način da Džoa Bajdena uklone iz predsedničke trke protiv njegove volje i zamene jačim kandidatom, tvrdi "Njujork tajms". Istovremeno, NBC njuz otkriva da je odluka o povlačenju Bajdena (81) iz predsedničke trke u rukama njegove supruge Džil, koja za sada ne želi da se Džo odrekne drugog mandata u Beloj kući!

01.07.2024

19:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija