• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

29.07.2024

13:21

Devojke volim, volim kad se maze...Bobi Marjanović zapevao u kafani

Tanjug/AP

Showtime

Devojke volim, volim kad se maze...Bobi Marjanović zapevao u kafani

Podeli vest

Košarkaš Boban Marjanović ljubitelj je kafane i to pokazuje na svakom koraku, pa se tako sinoć veselio u poznatom prestoničkom restoranu.

Ovih dana u epicentru su Olimpijske igre u Parizu, njegove kolege iz reprezentacije biju teške bitke, a on za to vreme uživa u beogradskim kafanama. Tako je sinoć bio u poznatoj boemskoj četvrti Skadarliji, gde je uživao u jednoj od najpopularnijih kafana.

Onima koji vole noćni život Beograda, dobro je poznat pevač Saša Lazarević Kudra, koji je zabavljao prisutne. U nekom momentu, Marjanovića je ponela pesma, izašao je i pridružio se pevaču. Zajdno su pevali poznate stihove:

"Devojke volim, volim kad se maze, ja sam ljubavnik na duge staze", zapevao je čuveni Bobi.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Ranije je Kudra pričao baš o javnim ličnostima sa kojima se često sreće i Marjanovića je naveo kao jednog od omiljenih. Nije krio da je košarkaš Hjustona vrlo izdašan sa bakšišom. 

- Boban Marjanović Bobi na primer, on voli da se veseli. Sportisti ne piju alkohol, ali veseli mu se duša. Mirna Nađ i Albert Nađ su jako česti gosti u ovoj kafani, svi su galantni kada je reč o bakšišu - otkrio je tada Kudra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srpska kuća u ritmu džeza
Društvo

Srpska kuća u ritmu džeza

U utorak, 30. jula, Srpska kuća će biti domaćin jednom od najuspešnijih srpskih džez pijanista i kompozitora, Vladimiru Maričiću.

29.07.2024

14:29

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija