• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

28.09.2024

10:40

Uhapsi me, pliz! Seksi policajka ukrala šou fudbalerima: Kakva guza, ljudi! (VIDEO)

printscreen

Showtime

Uhapsi me, pliz! Seksi policajka ukrala šou fudbalerima: Kakva guza, ljudi! (VIDEO)

Podeli vest

Zapalila je Kolumbiju! Policajka u tesnim pantalonama srušila je net posle utakmice Amerike i La Ekvidada (2:0) u četvrtfinalu Kupa Kolumbije.

Aleksa Narvaez je ukrala šou fudbalerima u Kaliju. Prošetala je uz ogradu tribine s vatrenim navijačima Amerike i bukvalno ih sludela. Kakva guza, ljudi! Kasnije je bukvalno srušila Instagram...

 

 

„Hodaj i sijaj. Tvoj način razmišljanja je sve, misli pozitivno, misli na sreću, misli na uspeh. Ako te moj sjaj toliko boli, molim te, ne gledaj jer ćeš oslepeti“, poručila je 29-godišnja Kolumbijka u opisu video-snimka hoda ispred punih tribina stadiona „Paskal Gerero“.

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim...

„Navijači više gledaju u tebe nego u igru“, „Uhapsite me, molim vas, preklinjem vas“, „Prelepo“, „Siguran sam da većina neće gledati utakmicu pored ove lepotice“, pisalo je u komentarima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija