• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.07.2016

17:35

(FOTO) PORAZ GA NIJE SLOMIO! Dan posle eliminacije, Novak nasmejan u Londonu!

Tenis

(FOTO) PORAZ GA NIJE SLOMIO! Dan posle eliminacije, Novak nasmejan u Londonu!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poražen je u subotu u trećem kolu Vimbldona od Sema Kverija, ali već dan kanije nije skidao osmeh sa lica

Nema sumnje da je Đokoviću teško pao poraz od Kverija (3:1), ali prvi reket sveta je, u stilu velikog šampiona, taj neuspeh već ostavio iza sebe, i krenuo dalje.

Novak je u nedelju viđen u Londonu kako šeta, a osmeh je bio na njegovom licu, što je dokaz da ga poraz u trećem kolu nije slomio.

Naredni izazov srpski teniser će imati na Olimpijskim igrama u Riju gre će pokušati da osvoji zlatnu medalju.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pinta007

pre 7 godina

ALI LJUDI KAKO NE KAPIRATE...NOVAK ISTO PRATI POLITICKA ZBIVANJA U SVETU..I KOD NAS...VIDI DA NIKO NEVOLI' ENGLEZE...PRAVE SE PAMETNI MNOGO I SVUDA...PA SE S K L O N I O...DA UŽIVAJU U NJIHOVOM' MAREJU...TJ. ŠKOTLANĐANINU....KOJI IH TAKOĐE NEZAREZUJE OSIM STO MORA.....TO JE REAL TRUTH .....(prava istina) ETO IM' VIMBLDON I NEKA SAMI IGRAJU...BEZ KROVA - PA NEK POVREĐUJU SVOJE IGRAČE PO KIŠI I NEVREMENU..... NOLE NE ŽELI PO SVAKU CENU - POVREDU-- PAMETAN JE NOLE...

veca vestica

pre 7 godina

Tako i treba, zasto da se nervira, malo li je vec ucinio.Nek je on nama ziv i zdrav taman da vise ne igra, dovoljno je ucinio.Kralj kakav se zadugo nece roditi.

bole

pre 7 godina

pustite više čoveka na miru,pa šta ako je izgubio nije smak sveta.n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05