• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2018

10:00

FEDERER NIJE SREĆAN ZBOG ĐOKOVIĆEVOG POVRATKA: Dok je Novak u žrebu, daleko je 100. titula!

Tenis

FEDERER NIJE SREĆAN ZBOG ĐOKOVIĆEVOG POVRATKA: Dok je Novak u žrebu, daleko je 100. titula!

Podeli vest

Rodžer Federer obezbedio plasman u polufinale Završnog mastersa, pošto je u poslednjem kolu grupe "Lejton Hjuit" pobedio Kevina Andersona u dva seta


Treći teniser sveta samo je na dve pobede od 100. trofeja u karijeri, ali Švajacarac kaže da se ne zanosi tom idejom, dok mu je na putu Novak Đoković.

- Ne razmišljam još od 100. tituli. Ne želim da me to dekoncentriše. Treba da budem uzbuđen zbog toga, a ne da se opterećujem. Sve dok je Novak u žrebu, daleko je 100. titula. Bez obzira na brojke, ovo je veliki turnir. Zadovoljan sam. Nije tako izgledalo pre samo 72 sata, međutim, uspeo sam da se vratim i preokrenem situaciju  - kazao je Federer.

U polufinalu bi mogao da igra i sa Novakom Đoković, ali nema sumnje da se iskreno nara da će taj duel izbeći, bar do borbe za trofej.

- Ne znam ko će da mi bude naredni rival. Možda čak i Novak, mada sumnjam u to. Biće teško u završnici, ali srećan sam što i dalje imam priliku da se borim za još jednu titulu.

Švajcarac je imao zanimljiv odgovor na pitanje kako bira kada će da propusti treninge ili turnire.

- Verujem u odmor, potrebno je uzeti slobodno vreme. Kada radim, radim naporno. Dobra stvar je da ne radimo za klubove, pa možemo da odemo odmah kroz vrata. Niko ne može da me zaustavi. Nikome se to ne bi svidelo, ali mogu. To je velika privilegija koju imamo mi teniseri - iskren je bio Švajcarac.

ĐOKOVIĆ JE SVIMA TRN U OKU! Tim: Navijaću za Andersona, on može da pobedi Novaka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija