• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2019

14:19

(FOTO) HTELA SAM DA SE UBIJEM, IMALA SAM 120 KILOGRAMA! Jelena Dokić opet šokirala javnost

Tenis

(FOTO) HTELA SAM DA SE UBIJEM, IMALA SAM 120 KILOGRAMA! Jelena Dokić opet šokirala javnost

Podeli vest

Nekada četvrta teniserka sveta Jelena Dokić biće u ulozi TV komentatora na Australijan openu, a pred prvi grend slem u sezoni osvrnula se na tažak period i borbu prekomernom težinom

Završetak karijere joj je doneo probleme, priznala je da je izgubila kontrolu nad kilogramima i da je u jednom momentu imala čak 120 kg! Jelena je uzela jugoslovensko državljanstvo 2001. godine, da bi godinu dana kasnije stigla do četvrtog mesta na svetskoj listi. U Australiju se vratila 2005. posle problema koje je imala sa ocem Damirom.

- Povukla sam se iz tenisa, a da nisam ustvari znala u kom smeru želim dalje da idem. Nisam bila spremna za to, tad su počeli i problemi sa kilogramima. Kada ste profesionalni sportista, vi ste u nekoj vrsti mehura od sapunice, ali to nije stvarnost. Sve vam se servira, trening, hrana, putovanja, tako da je vratiti se u normalan život jako teško - priznala je Dokićeva u intervju za nedeljni Herald San.

Ona je sebi postavila cilj, da sa 99 kilograma, koliko je imala kada se merila prvog dana decembra 2018. za šest meseci smrša na 66 kilograma. 

 

 


Imala je problema sa ocem, depresijom, zdravljem u celini, posebno sa štitnom žlezdomi sve je to doprinelo da počne da se goji. Ipak, prošla je kroz sve i postala je aktivista u borbi za gubitak kilograma.

- Knjiga je oslobodila mnoge emocije koje sam držala u sebu dugo vremena. Srećna sam sada, ali težina mi i dalje pravi problem, to je taj deo slagalice koji mi nedostaje da sve bude savršeno - kaže Jelena.

Jelena Dokić i dalje je u vezi sa Tinom Bikićem i to već 15 godina, ali već dve godine žive zajedno u Melburnu. 

- Prošli smo zajedno kroz dobro, loše i užasno. On je bio ključ u mom povratku u život sa tačke kada sam pomišljala čak i da se ubijem. Imamo nekoliko ciljeva u narednih nekoliko godina. Brak je prvi i definitivno želimo da postanemo roditelji pre ili kasnije. Podizanje dece i davanje podrške njima da uspeju u životu, veoma je važna stvar za mene, jer će to biti sasvim drugačije od onog što je bilo u mojoj porodici - zaključila je Dokićeva.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 5 godina

Nažalost Jelenu i njenu karijeru je upropastio otac - zatucani radikal!

Todor

pre 5 godina

Kakave veze ima njegova politicka afilijacija sa tim sto je postavio nerealne ciljeve svojem detetu te uveo spartanski nacin zivota i treniranja koje dete nije moglo da izdrzi. Meni se cini da si ti jedni koji je u toj celoj ovoj prici zatucan.

Pedro

pre 5 godina

Meni je žao da ova cura nije dogurala u sami vrh. Otac Damir je godinama cedio mast organizatorima na teniskim turnirima, i za to mu skidam kapu. Nije čovek zaboravio da su mu bombardovali otadžbinu, što je za svaku pohvalu. Deluje mi kao da se Jelene spetljala sa hrvatom iz inata tj da ga povredi. Damir ne može smisliti hrvate, tako se pričalo. Oni su inače Srbi iz Osijeka koji su izbegli pod ustaškim terorom.

Viki

pre 5 godina

Jelena je napustila oca kad se zaljubila u jednog od braće tenisera-trenera ili menadžera. Bila je tada četvrta na svetu. Napuštanjem oca ubrzo nestaje sa liste tenisera i profesionalnih uspeha... vodi život kao i oni koji su bili i ostali nepoznati i neuspešni. Sad je napisala užasnu knjigu, treba im novac koji ona zarađuje na prljav način! Na šta je spala! Užas!

ANDREJ

pre 5 godina

Zao mi je sto Jelena Dokic,nije imala snage da se iscupa iz kandzi Oca Damira,koji je osim te velike nesrece,da je Radikal,jos i zatucani nacionalista.To sto je onemogucavao rodjenoj cerki,da zivi sa muskarcem koji nije srbin,dokazuje njegov enormno veliki primitivizam. Pripadnost nekoj nacionalnosti,vazan je toliko,koliko je vazno recimo,da li neko vise voli tresnje ili visnje.Ja recimo ne priznajem ni jednu nacionalnost posebno.Ja se osecam gradjaninom evrope,te pripadam svim evropskim nacijama.Kada to budemo svi shvatili u ovoj zemlji Srbiji,tada treba da zatrazimo prijem u EU.

Cile5

pre 5 godina

Док је отац Дамир водио рачуна о њеној каријери дотле је била у врху светског женског тениса. Оног тренутка кад се мајка умешала и почела да ћерку одваја од оца прво гурајући је у кревет оног возача формуле 1 а онда својим сународницима браћи Бикић а све да би се осветила свом супругу што није хтео да се прекрсти и постане хрват. То што си национално неопредељен показује колико не поштујеш своје предке... Биће да се стидиш својих предака. Што се тиче Европе заболе ме патак за исту. много смо ми Срби крварили за исту и били им брана од ислама. А сада та иста Европа у коју се кунеш полако постаје "модерна" Европска џамахирија. Зато не треба да те чуди што Орбан нежели мигранте, хоћу рећи муслимане у Мађарској и да Мађарску претвори у исламску републику Мађарску као што су то немци дозволили са својим државом и претворили Немачку у Џамахирију са више од 20 милиона муслимана исламиста у њој.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija