• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

13:30

TENISERIMA NEĆE BITI DOBRO! Noletu je nedostajalo da se TAKMIČI!

Tenis

TENISERIMA NEĆE BITI DOBRO! Noletu je nedostajalo da se TAKMIČI!

Podeli vest

Posle pauze vreme je za tenis! Novak Đoković spreman je za juriš na šesti trofej u Indijan Velsu. Srbin je istakao da mu nedostaje tenis

- Prošlo je dosta vremena otkako sam odigrao poslednji meč. Radujem se povratku, nedostaje mi da se takmičim. Ipak, mogu da kažem da sam uživao u vremenu koje sam proveo van terena. Bio sam u Srbiji, družio sam se sa svojim roditeljima i ljudima koje ne srećem često. Imao sam vremena da procesuiram sve što se desilo u Australiji - rekao je Đoković.

On je otkrio da se spremao za ovaj turnir.

Radio sam naporno više od tri nedelje. Spremao sam se i fizički i psihički kako bih bio spreman za jedan od najvećih turnira na svetu.

Na pitanje da li se oseća da ima oreol nepobedivosti Nole je dao jasan odgovor.

Ne znam da li bih rekao tako. Siguran sam da nisam jedini koji pokušava da stvori utisak da je na visini zadatka sve vreme. To je mnogo lakše reći nego uraditi. Međutim, to je ono čemu svi težimo - zaključio je Đoković.

U drugom kolu turnira Novak igra protiv Bjorna Fratanđela. 

VREME JE ZA NOVU DOMINACIJU! Evo kada Novak izlazi na teren u Indijan Velsu!

(VIDEO) "LOŠ DEČKO" NE MOŽE BEZ NOLETA! Dok igra meč Kirjos sanja da bude kao Đoković!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija