• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2019

00:51

(VIDEO/FOTO) ŠOK I NEVERICA U INDIJAN VELSU! Kolšrajber IZBACIO OČAJNOG Đokovića u 3. kolu!

Tenis

(VIDEO/FOTO) ŠOK I NEVERICA U INDIJAN VELSU! Kolšrajber IZBACIO OČAJNOG Đokovića u 3. kolu!

Podeli vest

Neverica na prvom mastersu u sezoni. Prvi teniser sveta Novak Đoković poražen je u trećem kolu Indijan Velsa od 39. igrača na ATP listi Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 6:4 posle sat i 36 minuta igre

Bio je ovo deseti međusobni meč Đokovića i Kolšrajbera, koji je upisao tek drugu pobedu, prvu posle 2009. godine. Teniser iz Nemačke će u osmini finala Indijan Velsa igrati protiv Gaela Monfisa.

Nismo navikli da gledamo Novaka u ovakvom izdanju ove sezone. Možda je pauza od skoro mesec i po dana ipak ostavila traga na formi, kao da mu nedostaje takmičarskog ritma. Slabo se kretao, forhend nije funkcionisao, delovalo je iscrpljeno, kao da ima problem s kondicijom...Ovo je definitivno bio najslabiji Novakov meč u poslednjih godinu dana.

Očajno je Novak počeo nastavak duela protiv Kolšrajbera, koji je u ponedeljak prekinut posle jednog gema zbog kiše. Nemac je dobio set za 55 minuta igre. Imao je i Novak svoje šanse, ali ih nije koristio, dok je s druge strane Kolšrajber bio najbolji kada je bilo najpotrebnije.

Foto: AP photo/tanjug

 

Prvi teniser sveta imao je četiri brejk šanse, u drugom, šestom i osmom gemu. Ali, uzalud. Nemac je s druge strane svoju šansu iskoristio, poveo 4:3 i drugu set loptu pretvorio u set prednosti - 6:4.

 

 

Nakon gubitka seta ljut i besan kao ris Đoković je slomio reker. Obično bi nakon što na ovakav način izbaci frustraciju i negativnu energiju zaigrao mnogo bolje. Ali, sada to nije bio slučaj. Odmah na startu drugog seta uzeo je Nemac servis gem prvom teniseru sveta sa nulom.

Da sve bude gore, bilo je vidljivo da se Novak još od prvog seta fizički ne oseća dobro na terenu, jedva je dolazio do daha. Ništa mu nije polazilo za rukom. Nemački veteran nije posustajao, držao je ritam. Napravio još jedan brejk i poveo 5:2. 

Novak je posle sat i po tenisao konačno uzeo servis protivniku, potom potvrdio brejk, smanjio na 5:4 i vratio nadu navijačima. Ali, bilo je to kratkog daha. Nemac je na svoj servis overio trijumf.

Đoković naredni turnir igra u Majamiju koji počinje 20. marta i traje do 31.marta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 5 godina

Evo komentar ....udarila para i slava u glavu ,i jos balkanski mentalitet ,je*en spoj .Od Federera ,cara tenisa i belog sporta mogu samo da uce i uce mnogi iza njega i pored njega , sta je tenis i car na terenu bio i ostao .Ma koliko moj Djokovic bio moj Srbin ,nije dorastao mnogo cemu .

kurto

pre 5 godina

Bolje je bio onaj predlog da mu se preda trofej pre pocetka turnira

bane

pre 5 godina

Neka se odmori za predstojece gren slemove , samo to se broji u njegovim slučaju. Živa Legendo.

Ziko Pop

pre 5 godina

U sportu se sve broji,i asistencije i golovi,i osvojeni kupovi i prvenstva i celendzer turniti i turniri 500 i 1000 i gradnd slemovi,Nista nije nevazno.

Ziko pop

pre 5 godina

Po sisitemu toplo-hladno Novak nastavlja da izludjuje svoje navijace.Nemocnije izdanje Novaka nisam gledao odavno,bilo ga je zalosno posmatrati .

Sandra

pre 5 godina

Novak je veoma svestran, zna svašta, ali ne i astrologiju. Kada je Merkur (zaštitnik Blizanaca) retrogradan, ne treba da igra. Posebno kada je juče bio u kvadratu sa Jupitrom u Strelcu. Slično je bilo i u Parizu prošle jeseni. Novak je bio sjajan do finala, a onda je taj dan počeo retrogradni Merkur i Nole je ne samo izgubio meč nego je bio neprepoznatljiv.

Jasna

pre 5 godina

Ljubomora je cudo.Potreban je jedan trenutak slabosti da se desi Novaku pa da krene pljuvanje. Zao naprijed Novace najbolji sportisto svijeta.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija