• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2019

14:11

DA SE KLADIM, SVE BIH DAO NA NOLETA! Čuveni teniser veruje u Đokovića!

Tenis

DA SE KLADIM, SVE BIH DAO NA NOLETA! Čuveni teniser veruje u Đokovića!

Podeli vest

Nekadašnji četvrti igrač sveta, a sada teniski konsultatn Bred Gilbert veruje da je Novak Đoković spreman da obori rekord Rodžera Federera po broju osvojenih grend slem titula i nakon nešto lošije forme srpskog asa

Prvi reket sveta trenutno se nalazi na brojci od 15. osvojenih grend slem titula, dok je Rodžer došao do jubilarne 20.

POGLED NA ATP LISTU DUGO NIJE BIO LEPŠI! Srbijo, budi ponosna na svoje tenisere!

- Da se kladim, igrao bih na Novaka - odgovorio je nekadašnji trener Andrea Agasija na pitanje da li Đoković može da obori Federerov rekord  i dodao:

- Đoković ima 31 godinu, što je faktor koji može značajno da utiče na narednim turnirima. Mogao bi da osvoji pet ili šest titula. S druge strane, Federer ima 37. Pitanje je koliko će još igrati - dodao je Gilbert.

Nakon dve godine pauze Federer se ove sezone vraća na Roland Garos gde će konkurencija biti jača nego ikad. Mnogi smatraju da je Đoković još uvek prvi favorit, a videćemo kako će proteći turniri u Madridu i Rimu koji su najava pravom spektaklu na pariskoj šljaci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija