• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2019

20:14

VILANDER "OTKINUO" NA NOVAKA! Evo čemu se Šveđanin najviše divi kod srpskog asa!

Tenis

VILANDER "OTKINUO" NA NOVAKA! Evo čemu se Šveđanin najviše divi kod srpskog asa!

Podeli vest

Novak Đoković je bez izgubljenog seta prošao u treće kolo Rolan Garosa slaveći protiv Hurberta Hurkača i Henrija Laksonena u uvodna dva kola, što je bilo dovoljno komentatoru Jurosporta Matsu Vilanderu da u Srbinu prepozna odličnu formu

Bivši teniski as je nahvalio Đokovića iznevši niz pohvala na Novakov račun.

- Novak udara lopticu jako dobro i pravom u trenutku i izgleda vrlo komforno na terenu, ali ipak deluje da veoma "gladan" napada svaku lopticu - rekao je Vilander posle Novakove pobede nad Laksonenom.

Šveđanin je zatim objasnio koliko samopouzdanje bitno.

Samopouzdanje je veoma ključno i koristi ga na najbolji način. Takođe, forsira drop šot tako da se protivnik zbuni. Kada udari bekendom to je pravo oružije, može da pogađa u raznim uglovima. Fizička sprema nije toliko važna, ako je bekend dobar i težak, a fohend dobar i suv - rekao je Vilander.

Mats ističe da je ključno za Novaka da prva nedelja prođe što bolje pred izazove koje slede u drugoj.

Prva nedelja je veoma važna za njega da stekne samopouzdanje i da se oseća dobro na terenui da pobeđuje za kratko vreme. Mislim da je Rim dosta uzeo snage, jer je igrao tri dana zaredom, a zatim nedelju dana pauze ponekad nije dovoljno. Ipak, u jednom trenutku on će biti na testu, može ne za meč, ali za set ili dva - naveoe je Đoković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko

pre 4 godine

Ko je ovaj covek? Ne znam ni da li on sam to zna. U najmanju ruku je bipolaran. Jedan dan prica jedno, drugi dan sasvim suprotno. Komentari su mu uvek jedna ili druga krajnost. Te mu Novak nema pojma, nema sanse da prodje (i to u vreme kad je bio neprikosnoven), te ga hvali na sva usta. Procene su mu najcesce bile pogresne u vezi manje vise svega. Kako to da ga uporno zovu da bas on komentarise najjace turnire?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija