• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2019

12:10

(FOTO) EVO KO JE NOVINAR KOJI NAPADA NOVAKA! Uporedio je Srbina i sa Hilari Klinton!

Tenis

(FOTO) EVO KO JE NOVINAR KOJI NAPADA NOVAKA! Uporedio je Srbina i sa Hilari Klinton!

Podeli vest

Neverovatno... Novak Đoković je najbolji teniser na svetu. I naravno, ne mora svako da hvali našeg asa, ali sve što je uradio dovoljno je ga ljudi iz sveta tenisa moraju da ga poštuju. Novinar Mark Rizon prešao je svaku granicu

On jeste poznat kao dežurni "pljuvač" i čovek koji radi za saj "Stuff". Ipak svarno zna da pretera. Njegovi novi komentari na račun Novaka Đokovića baš su iznervirali sve.

Za Đokovića je rekao da je poput lutke i da ga se niko nikada neće sećati, a to je samo jedan deo uvreda koje je kroz vreme iznosio. On je 2016. godine imao jedan brutalan komentar. Uporedio je Noleta sa Hilari Klinton.

VELIKI SKANDAL! Novinar brutalno vređao Đokovića: Liči na lutku, niko ga se neće sećati!

 

-  Ima nečeg stranog u tom pogledu. U njemu nema ljubavi, nema radosti, nema harizme. Zato Nole i Hilari Klinton nikada neće biti voljeni kao Rodžer Federer i Barak Obama  - napisao je tada.

Foto: printscreen

Kolumna koju je objavio u subotu izazvala je gnev navijača.

- Ko si ti? Šta je Mark Rezon postigao u životu da pljuje Novaka Đokovića - napisala je jedna uvređena dama.

Rezon je prešao sve granice dobrog ukusa...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Novinar podrzava tenisera koji je isfrustriran zbog cinjenice da je bio najtalentovaniji mladi teniser a nista nije postigao u svetu tenisa. Kazem nista,jer 5 titula na ATP turnirima bez i jednog GS je jadan rezultat za nekoga ko je imao takve predispozicije. Svestan je toga Nik,zato i pokusava da ostane zapamcen bar po tome sto je ljagao najveceg giganta svetskog tenisa.

koga briga

pre 4 godine

Sta ovaj toboz novinar bez kulture i manira lupa. Svi znamo da Djokovica mnogi mrze samo zato sto dolazi iz Srbije a da je kojim slucajem englez vec bio lord i klanjali bi mu se sirom sveta. To je cinjenica i istina u nakardnom svetu.

DJoković ili Tesla

pre 4 godine

pitaće se generacije kad vide fotoi da li je Tesla ili Djoković pa će po odeći ili onom šta drze u ruci da pogadjaju koji je onjih dvojice.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija