• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2019

08:32

NOVAK JE KAO REAL MADRID! Ivanišević bio u ŠOKU, Đokovića NIJE MOGAO DA ODBIJE!

Tenis

NOVAK JE KAO REAL MADRID! Ivanišević bio u ŠOKU, Đokovića NIJE MOGAO DA ODBIJE!

Podeli vest

Goran Ivanišević bio je zatečen pozivom Novaka Đokovića, koga i pored silnih obaveza koje trenutno ima nije mogao da odbije

Bivši šampion Vimbldona biće sa prvim teniserom sveta tokom prve nedelje takmičenje u Londonu.

- Kada te zove Novak Đoković, to je kao da te zove Real Madrid. Teško je reći ne. Nažalost, nisam uspeo da odložim sve dogovore koje sam imao od ranije, pa ću ostati uz njega samo jednu nedelju. Ali nema veze, on je profesionalac. Biće mi teško da odem, ali nadam se da neće stati na ovome, da će se ta saradnja biti nastavljena. Odlučićemo, popričati. Ali ma šta na kraju bilo, ova nedelja će mi uvek ostati posebna - rekao je za Sportklub Ivanišević.

NOVAK JE IMAO 14 GODINA, 20 MINUTA JE IGRAO PROTIV GORANA I NIJE PROMAŠIO! Ivanišević je znao da ĆE ĐOKOVIĆ BITI NAJBOLJI!

Priznaje da je bio šokiran pozivom prvog tenisera sveta.

- Naravno da sam bio iznenađen pozivom Novaka Đokovića, to je za mene bio mali pozitivni šok. Zvao me je veče pre nego sam išao na put u Švedsku, pa zbog toga nisam mogao doći ranije u London jer sam ranije dogovorio taj Senior Tour. 

Popularni Zec je srećan što se ponovno vratio na teren, a uzbuđen je već bio i na prvom treningu.

- Velika stvar za mene je bio i taj nedeljni prvi trening. Napokon sam nakon godinu dana uživao na teniskom terenu. To je jedan nivo koji funkcioniše neverovatno, od komunikacije nadalje, sve je impresivno -  zaključio je bivši pobednik Vimbldona.

Srbin je Goranom favorit za osvajanje Vimbldona. 

- Meni je i pre tog poziva Novak Đoković bio prvi favorit za osvajanje Vimbldona uz Rodžera Federera. Naravno, sada ostajem pri tome, Novak je prošlogodišnji pobednik, u dobroj je formi, igra odlično i verujem da će iz meča u meč biti sve bolji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran Živković

pre 4 godine

Kreće polako Milovim stopama. Verovatno je sledeća faza stidim se što sam Srbin.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija