• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2019

11:16

(VIDEO/FOTO) STRELJAO IH JE POGLEDOM I ZAČEPIO IM USTA ZA SVA VREMENA! Englezi, za vas nema ljubavi od Novaka!

Tenis

(VIDEO/FOTO) STRELJAO IH JE POGLEDOM I ZAČEPIO IM USTA ZA SVA VREMENA! Englezi, za vas nema ljubavi od Novaka!

Podeli vest

Bilo je neobično, a sigurno nije bilo lako navijačima Novaka Đokovića, koji su možda i bili zabrinuti, jer Srbin skoro da nije pokazao emociju tokom finala Vimbldona protiv Rodžera Federera (3:2)

Od Švajcarca smo to navikli, ali od Novaka...Prvi teniser sveta ume glasno da uzvikne posle nekog dobrog poena, izbaci frustraciju kada ne ide, da podigne ruke i zapali atmosferu na tribinama. 

Ali, u duelu sa Federerom, Novak je bio drugačiji, govor tela je bio potpuno drugačiji. U pojedinim momentima delovao je kao da mu je svejedno što se dešava na Centralnom terenu. A, svašta se dešavalo, i ne mislimo samo na strašan meč, igru živaca, nego i na Engleze, koji su svi do jednog bili uz Rodžera. Vodio je borbu sa samim sobom i sa 15.000 Rodžerovih navijača.

Foto: Tanjug/AP

 

Hteli su sigurno, ali nisu mogli da izbace Srbina iz takta. Nije im uspela taktika, čak ni kada su skakali od oduševljenja na Rodžerove poene, hvatali se za glavu od oduševljenja,a ćutali kao zaliveni posle svakog Noletovog projektila. 

Foto: Tanjug/AP

 

Bio je hladan kao špricer, zato je mentalno najjači sportista na svetu. Ali i on je čovek od krvi i mesa. U finišu je samo sočno opsovao: "Je*bo vam, pas mater" i to je bio znak da Federeru više nema spasa.

 

 

Rukovao sa Federerom, sudijom, udario šakom u grupi i pokazao prstom ka nebu i ponovo probao ukus Vimbldonske trave.

Navijači? Pa, za njih nije bilo ljubavi, nisu dobili Novakova srca. Samo ih je streljao pogledom. Začepio im je ustao. Kao da ih nije ni bilo. To su i zaslužili!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car Nole

pre 4 godine

Bravo za tekst. Bravo za šampiona, bravo za G.O.A.T.

Draga

pre 4 godine

Dragi Novace sve sto si uradio u momentima kada se mec zavrsio je bas onako kako treba.Kako su se ponasali nista bolje nisu zsluzili.Srce je tvoje veliko,preveliko i ima mesta za sve to si pokazao ali za takve nikada NE.Uzivaj dragi Novace i crecno i uspesno na sledecim turnirima os srca❤❤❤

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija