• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2019

18:08

NOLETOVI NAVIJAČI NA NOGAMA! Vajda otkrio Srbinove planove: Sve se vrti oko magičnog broja 20!

Tenis

NOLETOVI NAVIJAČI NA NOGAMA! Vajda otkrio Srbinove planove: Sve se vrti oko magičnog broja 20!

Podeli vest

Novak Đoković je pokorio Vimbldon! Srbin je srušio Rodžera Federera, a njegov trener Marjan Vajda nije krio oduševljenje

- Ovo je apsolutno posebna pobeda, bilo je epsko finale. Mogu da kažem da niko nije želeo da izgubi, dva velika šampiona jedan protiv drugog i ovakav meč bio je posledica. Na kraju je Novak izvukao stvar iako se suočavao sa dve meč lopte - rekao je Vajda.

IZNERVIRALI SU I BEKERA! Bivši Noletov trener baš bocnuo Engleze!

Đoković sada ima 16 Gren slem titula, dve manje od Nadala i četiri manje od Federera.

- Apsolutno (Novak može da dođe do 20), sada je razlika mnogo manja. Ipak, četiri titule na Slemovima, lako je reći, ali teško postići. Ipak, sa 16 izgleda bolje. Novak je sebi postavio taj izazov i kada igra dobro, može da misli i o US openu ponovo... Ostaje spreman, fizički je vrlo dobar, mentalno takođe - US open je drugačiji turnir, beton je fizički zahtevniji, dugo je to putovanje, ali nadam se - zaključio je Vajda.

Ova izjava oduševila je Noletove navijače, Vajda je otkrio Srbinov cilj, da li je dostižan pokazaće vreme!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija