• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2019

08:42

TVRDI DA JE NOLETOVA TITULA I NJEGOVA! Ustaša Ivanišević se kiti tuđim perjem!

Tenis

TVRDI DA JE NOLETOVA TITULA I NJEGOVA! Ustaša Ivanišević se kiti tuđim perjem!

Podeli vest

Novi član stručnog štaba Novaka Đokovića Hrvat Goran Ivanišević je bez blama izjavio da Noletova titula pripada i njemu

Bivši teniser, koji je u "Njujork tajmsu" 1993. godine izjavio da bi voleo da ubija Srbe, radio je sa Đokovićem tokom prve nedelje Vimbldona, a onda je napustio London.

Uprkos tome, kao i činjenici da su Novakovi navijači u Srbiji bili veoma neprijatno iznenađeni njegovim angažovanjem, Ivanišević je pripisao i sebi zasluge za osvojeni trofej.

DONEO JE ODLUKU! Ovo je Noletov plan posle Vimbldona!

- Biću bahat - ovo je i moja titula! I ne samo da prisvajam nego ću i da stavim u biografiju, pa neka sklanja onaj ko hoće, ja neću. Jedan sam od retkih koji je osvojio Vimbldon i kao trener i kao igrač. Tokom druge nedelje sam sve vreme bio na telefonu sa Novakom i svima. Gledao sam prenos u svojoj trenerskoj akademiji u Umagu. I dosta dugo sam sedeo ispred televizora, još me zadnjica boli. Majko Isusova, šta je to bilo. Bolje što nisam bio tamo. U Umagu sam mogao lepo da govorim šta god želim, a tamo bih morao da budem pristojan. Ovo je savršen primer da je*** lepotu i je*** onoga ko je bolji ako na kraju ne dobije meč - rekao je nekadašnji svetski broj dva i šampion Vimbldona iz 2001. za "Sportske novosti".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Krstivoje

pre 4 godine

Nije bitno sta je on izjavio,bitno je da vi pravite senzaciju i lepite etikete. "Ustasa" rekao ovo,ili rekao ono. Novak je odlucio koga ce primiti u tim i to treba da se postuje. Pa i predsednik Vucic je svasta izjavljivao dok je bio medju radikalima a sada je predsednik i radi za dobrobit naroda i drzave. Vrlo je vazno sta je ko uradio.

Dragan

pre 4 godine

kitite se vi ustase i tom Slavonijom koju su Srbi oslobodili od Madjara i tom Dalmacijom koju su Srbi oslobodili od Italijana i tim Zagrebom koji su Srbi oslobodili od Nemaca,...lako cemo mi sto se vi cesete za jedan novakov Vimbldon

Goran

pre 4 godine

Spski Fox News. Nije fino tako što čoveka vređate jel ste Vi ozbiljna novina ili? Više govori o vama no o njemu.

Neks

pre 4 godine

Ne serite stoko bolesna!Informer je moralno dno dna!

Dalibor

pre 4 godine

Samo sa Hrvatima nemati Posla !!! neznam sta je trebao ovaj propali pijandura Novaku

amadeus

pre 4 godine

DJole opameti se na vreme. Od.... ovog ustašu. Zar hoćeš da te Srbi omrznu? Pamet u glavu.

bero

pre 4 godine

Koi ste vi idioti a vidim imate i mnogo komentara

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija