• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

22.07.2019

07:15

ŠOKANTNO PISANJE BRITANSKIH MEDIJA! Englezi RAZVODE NOLETA I JELENU?!

Tenis

ŠOKANTNO PISANJE BRITANSKIH MEDIJA! Englezi RAZVODE NOLETA I JELENU?!

Podeli vest

Brak Novaka Đokovića (32) i njegove supruge Jelene (33) je u krizi, tvrdi Laura Armstrong, novinarka najpoznatijeg britanskog i svetskog tabloida "San"! Iako Armstrongova ne daje nikakve dokaze za svoje tvrdnje, priča o potencijalnom razvodu Đokovića je vodeća na veb-sajtu "Sana" i istaknuta je kao "ekskluzivna"

Očigledno je da su Englezi i dalje revoltirani spektakularnom pobedom našeg asa u finalu Vimbldona pre osam dana nad njihovim miljenikom Rodžerom Federerom (37), pa po ko zna koji put hoće da destabilizuju Novaka.

(VIDEO) NOLE OTIŠAO U PEVAČE! Đoković zapevao sa Jelenom uz pratnju hrvatskih svirača!

Nagađanje

Izvor tvrdnju da je Novakov brak u krizi bazira na tome što se Jelena nije pojavila na finalu Vimbldona

5 godina su u braku Novak i Jelena

Čuvala Taru

Jedini "dokaz" koji Britanci nude je navodni izvor blizak porodici Đoković koji svoje tvrdnje bazira na tome da Jelena Đoković nije bila ni na jednom meču na Vimbldonu.


- Jelena je uvek bila Novakova snaga, ali postoje spekulacije da imaju problema. Ne prisustvovati nijednom meču na Vimbldonu, iako je bila u Londonu, prilično je čudno s obzirom na to da je uvek isticala koliko je ponosna na njegov uspeh i koliko su jaki zajedno - kaže navodni izvor za "San".

Jasno je da je sve puko nagađanje bez ikakvih dokaza, a kao jedan od razloga potencijalne krize novinarka navodi i to što Novak i Jelena, za razliku od prethodnih godina, nisu obeležili godišnjicu braka 10. jula na društvenim mrežama. Takođe, navodi se da se Jelena, osim što nije bila na finalu Vimbldona, nije pojavila ni na tradicionalnom balu za šampione.

Foto: reuters

Naš teniser je objasnio da je Jelena ostala u stanu u Londonu sa ćerkom Tarom, koja ima dve godine i suviše je mala da ide na tribine. Ipak, Englezi navode da je Đokovićeva supruga bila na finalu prošle godine iako ćerka nije imala ni godinu dana.

Ono što je neverovatno je da "San" bez ikakvih dokaza objavljuje ovakvu priču jutro nakon što je Jelena Đoković objavila fotografije sa Novakom kako se odmaraju na jahti i čitaju dnevnu štampu.

Čitaoci uz Noleta

Koliko su britanski novinari ovog puta preterali, govori i to što su komentari čitalaca u potpunosti na strani Novaka i Jelene.

"Vimbldon je poslednje mesto gde je Jelena trebalo da dovede ćerku, pogotovo kada se uzme u obzir koliko je trajao poslednji meč", "Ostala je kod kuće da čuva dete, to je dobra žena", "Ja ne očekujem da moja žena dolazi kod mene na posao, zašto ona mora?", samo su neki od komentara vidno revoltiranih čitalaca.

(VIDEO) NEMAC NAUČIO NOLETA FORMULU ZA KLJUČNE POENE! Kad je teško Nole koristi Bekerov SPECIJALNI UDARAC!

I sam Novak je posle finala pozdravio uživo u programu pozdravio i suprugu Jelenu i ćerku Taru.
- Supruga je kod kuće sa ćerkom, šaljem im veliki zagrljaj - poručio je tada Novak.

"Ljubavnica" bila na finalu

Upravo su Englezi, tačnije tabloid "Dejli mejl" smestili Novaku aferu pre tri godine kada su uslikali srpskog tenisera na večeri sa indijskom glumicom Dipikom Padukone. Iako je Novak tada uveliko bio u braku, a Padukoneova u vezi sa kolegom Ranvirom Sinom, za koga se i udala prošle godine, Englezi nisu odustajali od toga da istaknu da naš as vara suprugu Jelenu. Iako su i Dipika i Novak objašnjavali da ih je povezao tenis i da je sve ostalo na druženju, Englezi su Indijku okarakterisali kao Đokovićevu ljubavnicu. Da Dipika zaista voli tenis, dokaz je i što je prisustvovala finalu Vimbldona sa sestrom Anišom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eleonora

pre 4 godine

Pa, zaista je cudno sto nije bila na finalu Vimbldona. Cerka je samo opravdanje. Mislim da nije u dobrim odnosima sa Noletovim roditeljima.

zinat

pre 4 godine

Bravo Đokovići, tako ste pokazali Englazima koliko ih cenite. Ona je bila vatreni navijač iz senke, što bi morala biti viđena!?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija