• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2019

09:24

NOLE USKORO RUŠI JOŠ JEDNU LEGENDU! Ðoković 261. nedelju na vrhu, Lajović 26. posle titule!

Tenis

NOLE USKORO RUŠI JOŠ JEDNU LEGENDU! Ðoković 261. nedelju na vrhu, Lajović 26. posle titule!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović posle prve titule u karijeri, u hrvatskom Umagu, skočio je za 10 mesta i sada je 26. na svetu u nedelji u kojoj je 261. put na čelu ATP liste Novak Ðoković

Lajović je sada srpski broj dva tako što je prestigao Lasla Ðerea, polufinalistu u Umagu i sada 31. na ATP listi, Filip Krajinović je 58, Miomir Kecmanović 66, a Viktor Troicki 155 zbog napretka od 12 pozicija.

Novak Ðoković se približio Amerikancu Džimiju Konorsu na samo četiri nedelje od četvrtog mesta večne liste sa najviše provedenog vremena na prvom mestu, a ispred su još samo Čeh Ivan Lendl (270), Pit Sampras iz SAD (286) i sadašnji rival Rodžer Federer iz Švajcarske (310).

NE POŠTUJU NAS, PRIČAJU SAMO SA NOVAKOM, RAFOM...Evo protiv čega se Đoković bori i svi ga NAPADAJU!

(VIDEO) BRAVO, ŠAMPIONE! Lajović savladao Mađara i osvojio prvu ATP titulu u karijeri!

 

Srpskom asu je i dalje prvi pratilac Rafael Nadal, ali sa ogromnim zaostatkom od 4.470 bodova, odmah iza Španca je Federer, a onda i Austrijanac Dominik Tim, Nemac Aleksander Zverev, Stefanos Cicipas iz Grčke...
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija