• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2019

14:23

ĐOKOVIĆ? ON SVE RADI DOBRO! Argentinac čeka Novaka u drugom kolu Ju Es opena!

Tenis

ĐOKOVIĆ? ON SVE RADI DOBRO! Argentinac čeka Novaka u drugom kolu Ju Es opena!

Podeli vest

Argentinski teniser Huan Ignasio Londero pobedio je na startu JU Es opena domaćeg igrača Sema Kverija u četiri seta (3:6, 6:1, 7:6, 7:5), a u drugoj rundi ga čeka najbolji na svetu, čovek koji brani titulu Novak Đoković, koji je eliminisao Roberta Karbaljesa Baenu u tri seta - 6:4, 6:1, 6:4.

Argentinac je od početka godine sa 118. stigao je na 56. poziciju. Na Rolan Garosu sastao se sa Rafaelom Nadalom u 4. kolu, nedavno u Sinsinatiju odmerio je snage i sa Rodžerom Federerom, i oba meča je izgubio, a u Njujorku će kompletirati listu duela protiv "velike trojke".

- Igraću se i uživaću u tome. Srećom igrao sam sa Nadalom na velikoj pozornici, pre dve nedelje i sa Federerom i upoznao sam se tim kako je igrati sa najboljima. Međutim, znam da su svi oni različiti. Španac je mašinerija koja šalje loptu na sve strane i uspeva sve da stigne, Federer lansira loptice tako da ponekad ne uspevate ni da ih vidite i pogađa iz svakog ugla, a Đoković... Ne znam šta on radi... on sve radi dobro - rekao je Londero.

ČIME HRANE NOVAKA, RAFU I RODŽERA? Surova dominacija "velike trojke"!

NOVAK OTKAZAO TRENING! Strašan potez srpskog asa, RASPAMETIO JE "DELIJE"!

On je svestan da ga očekuje izuzetno težak zadatak, ali je spreman da se bori, jer je po sopstvenom priznanju pre svega "napredovao mentalno".

- Kada igrate protiv takvih igrača ne možete biti smireni. Ali ono što je sigurno, neću se predati. Moraću da se prilagodim igri protivnika i spreman sam za to - poručio je Argentinac.

Duel Đokovića i Londera u 2. kolu Ju Es opena igraće se u sredu popodne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija