• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2019

12:09

SVET BRUJI O NOVAKOVOJ JELENI! Evo šta će praviti od svog mleka kojim je dojila Taru!

Tenis

SVET BRUJI O NOVAKOVOJ JELENI! Evo šta će praviti od svog mleka kojim je dojila Taru!

Podeli vest

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, strastvena je zagovornica prirodnih preparata, zdrave ishrane i načina života

Odlučila je tako odlučila Jelena da svoje zamrznuto majčino mleko iskoristi za proizvodnju sapuna i kozmetike i šokirala Novakove navijače.

Na ovu ideju je došla nakon što se vratila kući sa višemesečnog putovanja.

- Vratila sam se kući nakon što sam putovala nekoliko meseci i pronašla sam ova pakovanja mleka. Kada se samo setim koliko sam se namučila, ne mogu da verujem da ih nisam sve iskoristila. Sada svi govore da se to pokvarilo i da bih trebala da ga bacim, ali jednostavno ne mogu. Međutim, sada sam dobila ideju da ga iskoristim za kupke, sapune ili kozmetiku -  napisala je Jelena.

 

 

Foto: Instagram/Jelena Đoković

 

BEKER IZDAO ĐOKOVIĆA! Kirjos mrzi Novaka iz dna duše, ali bi Nemac rado trenirao Australijanca!

NIJE DOBRO! NOVAK U VELIKOM PROBLEMU: Trpim bol nekoliko nedelja, nisam bio siguran da li ću odigrati meč do kraja!


Zahavljujući brojim hranljivim sastojcima koji blagotvorno deluju na kožu, ovaj prirodni nektar sve češće se u koristi u u kozmetičkoj industriji - za pravljenje kupki, sapuna...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija