• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2019

08:31

ON BAŠ NIKADA NEĆE DA SE SMIRI! Kirjos napravio novi haos, i to zbog KRAGNE!

Tenis

ON BAŠ NIKADA NEĆE DA SE SMIRI! Kirjos napravio novi haos, i to zbog KRAGNE!

Podeli vest

Australijanac Nik Kirjos plasirao se u treće kolo US opena. On je lako pobedio Francuza Antoana Hoanga, ali naravno ni ovoga puta nije moglo bez skandala

On je pokušao da pošalje poruku ljudima koji ga ne vole i to na kragni.  "Just do you" kao aluzija na čuveni slogan "Just do it".

Sudija nije želeo da mu dozvoli da tako igra, a Kirjos je naravno, pobesneo.

Hoću da vidim propise, hoću da vidim propise. Neću da igram dok mi ne pokažete propise - ponavljao je Kirjos.

Na kraju je morao da spusti kragnu... Nik je u velikom problemu čini se da je čelnicima ATP-a muka od njegovog ponašanja i svaki sledeći ispad mogao bi da izazove još veću kaznu.

Bonus video:

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija