• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2019

08:19

UTUČENI NOVAK PRIZNAO: Predosetio sam posle nekoliko gemova, sledeće dve nedelje su ključne!

Tenis

UTUČENI NOVAK PRIZNAO: Predosetio sam posle nekoliko gemova, sledeće dve nedelje su ključne!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u osmini finala Ju Es opena predao je meč Stanu Vavrinki jer nije mogao da nastavi duel zbog povrede levog ramena

Đoković nije želeo mnogo da priča o povredi, ali je otkrio da je već na startu meča znao da neće dugo uzdržati na terenu.

- Već posle nekoliko gemova predosetio sam da ću možda morati da prekinem meč. Razmišljao sam to da uradim kada sam izgubio drugi set, pokušao sam još nekoliko gemova i nažalost sam na kraju ipak morao da predam - priznao je Novak posle poraza u osmini finala Ju Es opena.

SRAM VAS BILO! Bezobrazni Amerikanci izviždali Srbina u Njujorku!

ŠOK U NJUJORKU! Đoković predao meč Vavrinki zbog povrede ramena!

Nole mesecima oseća bol u ramenu, a situacija se samo pogoršala.

- To je nešto što se, barem mi je tako preneseno, već mesecima vuče, samo se sada pogoršala situacija određenim pokretima, možda naglim pokretima koji su izazvali traumu u određenim delovima ramena. Usled svega toga se desilo svašta nešto unutra o čemu stvarno ne želim da pričam. Znam da ljudi žele da znaju, ali stvarno ne volim da pričam o povredama, pogotovo kada gubim jer onda to skreće pažnju sa protivnika i onoga što je on uradio – zasluženo je pobedio i to je to.

Sledi pauza do kraja meseca i rehabilitacija.

- Tokio je u planu, ali sledeće dve do dve i po nedelje su ključne, kako će se oporaviti rame. Nažalost sam dobio nedelju viška jer sam ovde ispao ranije, to će poslužiti za oporavak. Nadam se da će biti dovoljno vremena da se oporavim i da igram u Tokiju. Planiram u Srbiji da treniram i da se spremam za taj turnir. Preda mnom je proces evaluacije i odmora – nekoliko nedelja bez reketa sigurno, pa da vidimo kako će rame da reaguje, treba da se smiri ta upala. Sreća u nesreći je što nije dominantna ruka, već leva, pa će se možda ubrzati proces oporavka.

ĐOKOVIĆ OČAJAN POSLE PREDAJE: Frustriran sam, ne želim da pričam o ramenu!

NOLE ODBRUSIO POKVARENIM AMERIMA: Zvižduci? Ne zanimaju me takve stvari!

Na pitanje da li sada mogu da mu kažu hoće li dugoročno biti problema, Novak kaže:

- Iskreno se nadam da neće. Moraću opet da uradim magnetnu rezonancu i ultrazvuk kako bi medicinski tim što tačnije postavio dijagnozu na osnovu koje ću videti šta i kako u narednom periodu. Dugoročno, niko ne može da mi garantuje, nisu mogli 100 odsto da garantuju da se neće potpuno pogoršati i da bude gore, ali rekli su da su mali izgledi. Mada je u sportu sve moguće, napravio sam nekoliko oštrih i naglih pokreta koji su izazvali oštre bolove, što mi se nije svidelo. Verujem i nadam se da će sve biti u redu - poručio je prvi teniser sveta.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija