• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2019

12:56

NOLE I RAFA U PARIZU - KISELI OSMESI I POGLEDI U STRANU! Srbin raspoložen, Španac namrgođen pred borbu za tron! (VIDEO)

Tenis

NOLE I RAFA U PARIZU - KISELI OSMESI I POGLEDI U STRANU! Srbin raspoložen, Španac namrgođen pred borbu za tron! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković i Rafael Nadal odigrali su u četvrtak prijateljski meč u Kazahstanu, a samo dva dana kasnije ponovo su na terenu

Ovo puta nema prijateljstva, bar ne na terenu. Izazovi koji ih očekuju do kraja sezone neće biti nimalo humani. Bore se za prvo mesto na ATP listi.

Druženje će ostaviti za neku drugu priliku, sada su samo ljuti rivali, koji će bespoštedno da se bore jedan protiv drugog.

SVET TENISA SE OBRUŠIO NA SRBINA! Novak zapušio usta svima i otkrio zašto je igrao sa Rafom!

I RAFA HOĆE NA IGRE! Nadal otkrio zašto trenira manje, ali i šta ga posebno uzbuđuje!

 

Novak i Rafa su u Parizu, sreli su se na treningu. Pao je pozdrav. Ali, nije bilo neobaveznog ćaskanja, osmeha, mozda malo "kiselog"...Nole je kao i uvek bio bio nasmejan, a Rafa malo namrgođen...

Ali, iako se bore za prvu poziciju na ATP listi na kraju godine, ova dva šampiona su trenirala zajedno. Šta reći, osim svaka čast! 

NOVAK NAPRAVIO ŠOU U KAZAHSTANU! Srbin plesao sa navijačima, Rafa pobedio! (VIDEO/FOTO)

PREDSEDNIK KAZAHSTANA UGOSTIO NOVAKA I RAFU: Bićete inspiracija mladima da krenu vašim stopama

 

Pogledajte!

 

 

 

 

 

Đoković na mastersu u Parizu brani 600 bodova, a Nadal nijedan, jer prošle sezone nije igrao zbog povrede.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica cica

pre 4 godine

Rafa je namrgodjen sto je morao na kraju da se ozeni. Sa istom zenom ceo zivot, to je uzas. Ne znam gde ce naci inspiraciju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija