• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2019

16:13

MOŽDA JE ON NOVI ĐOKOVIĆ! Evo šta kaže tinejdžer koga porede da Novakom

Tenis

MOŽDA JE ON NOVI ĐOKOVIĆ! Evo šta kaže tinejdžer koga porede da Novakom

Podeli vest

Italijanski teniser 18-godišnji Janik Siner beleži sjajne rezultate, mnogi ga poređuju sa najboljim teniserima današnjice Rodžerom Federerom i Novakom Đokovićem, ali on to ne želi

Siner je došao do polufinala turnira u Antverpenu, gde ga je porazio Sten Vavrinka, a zatim je stao u osmini finala Beča posle dva tesna seta protiv Gaela Monfisa.

Ne želi da ga porede sa najvećim teniserima svih vremena, kao što su Đoković i Federer.

- Ni ne čitam te članke. Svi se razlikujemo, ja samo razmišljam pozitivno. Da biste bili jaki morate da razbijete pritisak - zaključio je Siner.

UZBUĐENJE RASTE - NOVAK MOŽE DA BUDE PRVI NA KRAJU GODINE, ali Nadal ne sme da uradi jednu stvar!

ZAMISLITE DA ZVEZDA I PARTIZAN TRENIRAJU ZAJEDNO! Posle drila sa Noletom, Rafin trener otkrio zašto je TENIS JEDINSTVEN!

 

Foto: ap photo

 

Tokom turnira u Austriji Siner je pričao o željama i očekivanjima.

- Tenis sam počeo da igram nešto kasnije nego ostali. Ove godine mi dobro ide, pobedio sam neke dobre igrače i prethodna nedelja mi je dosta pomogla. Sanjam da osvojim Grend slem, želim da budem broj 1 i ne sumnjam da ću to postići jer imam dobar tim iza sebe. Trener Rikardo Pjati mi je kao otac, u dobrim sam rukama. 

FEDERER IGRA ZA JUBILEJ! Rodžer protiv Australijanca za 10. titulu u otadžbini!

ŠPANAC OPISAO NOVAKA: Ima Rodžerov talenat i Rafine radne navike!

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija