• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2019

10:39

ZAŠTO JE NOLE TOLIKO NERVOZAN? Šta muči Đokovića? Gubitak prvog mesta, bolest ili nešto treće?

Tenis

ZAŠTO JE NOLE TOLIKO NERVOZAN? Šta muči Đokovića? Gubitak prvog mesta, bolest ili nešto treće?

Podeli vest

Novak Đoković je ponovo na terenu... Srbin igra na turniru u Parizu, preskočio je prve dve prepreke, ali čini se da je naš as više nego nervozan

Šta to muči Noleta? U svoja prva dva meča nije ličio na sebe. Bio je ljut, a ni igra nije bila na nivou. Uspeo je da pobedi rivale, ali do izražaja nije došlo ono što ga je krasilo tokom cele karijere. Lake udarace je promašivao, i ako ovako nastavi imaće velike probleme protiv jačih protivnika.

Zašto je Nole tako nervozan? U Partizu igra bolestan i vidno prehlađen. Posle prvog meča je rekao da se ne oseća dobro a po glasu se videlo da je baš promukao.

- Ne osećam se dobro na terenu poslednjih nekoliko dana, ali pobedio sam i nadam se da ću u narednom meču biti u boljoj formi - rekao je tada Novak.

(VIDEO) ROĐEN ZA SVE! Đoković protiv Edmunda pokazao da ima i fudbalske veštine!

Sa druge strane jasno je da Nole u ponedeljak neće biti prvi teniser sveta. Nadal se vraća na tron godinu dana pošto je Đoković uspeo da da se vrati na prvo mesto. Možda je i to razlog nervoze bez obzira što je Novak prošao mnogo toga u karijeri da bi ga tako nešto izbacilo iz takta.

Na kraju, i Nole je samo čovek... Možda ga nešto van terena muči, a i sam je rekao da tenis često nije u prvom planu.

Đokovića danas očekuje meč protiv Cicipasa, i možda sva nervoza nestane i krene da melje... Njemu uvek tako malo treba.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MARIAN VAIDA

pre 4 godine

ŽIV ČOVEK IMA PRAVO BITI NERVOZAN.NEKA JE ON ŽIV I ZDRAV JE... PRVO MESTO I TURNIRE.

ponosan

pre 4 godine

Ja njemu zelim da ostane zdrav telom i duhom. Dovoljno je postigao u tim mladim godinama da moze sebi da dozvoli i nervozu i odmor. Nole je samo covek, nije robot, i on ima dusu, osecaje, i zivotne probleme kao svaki muz i otac.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija