• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2019

11:37

NADALOV STRIC ŠALJE NOLETA I RODŽERA U PENZIJU! Vreme je da im porodice i Rafa budu zahvalni!

Tenis

NADALOV STRIC ŠALJE NOLETA I RODŽERA U PENZIJU! Vreme je da im porodice i Rafa budu zahvalni!

Podeli vest

Stric Rafe Nadala, Toni, veruje da je vreme da Novak Đoković i Rodžer Federer počnu da razmišljaju o povlačenju iz tenisa

On smatra da bi Nadal uživao da njegovi konkurenti odu što ranije u penziju.

- Federer je najstariji, ima 38 godina i četvoro dece. Ono što bi trebalo da radi je da bude više uz porodicu i da ne igra. I ako isto posavetuje i Đokovića, koji ima dvoje dece, mislim da bi im njihove porodice i Rafa bili zahvalni na tome - rekao je Toni Nadal.

VELIKA TROJKA! Nole otkrio koliko ga motivišu Rafa i Rodžer!

Naravno, ove njegove reči bile su šala, ali jasno je da ga dva velika asa neće poslušati. Novak je istakao da se nada da će igrati još mnogo godina, dok Federer ne želi da tačno kaže do kada će igrati.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija