• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2019

08:37

NADAL JE BOLJI OD ĐOKOVIĆA, TO SVI MOGU DA KAŽU! Medvedev NAVUKAO BES Novakovih navijača!

Tenis

NADAL JE BOLJI OD ĐOKOVIĆA, TO SVI MOGU DA KAŽU! Medvedev NAVUKAO BES Novakovih navijača!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev nema "dalke na jeziku", pa je bez pardona rekao da je Rafael Nadal bolji od Novaka Đokovića ove sezone

On je dobio pitanje u kom je trebalo da se odluči između španskog kolege i Novaka Đokovića. nije mu biklo teško, pa je potom navukao bes Novakov navijača na društvenim mrežama.

OD OVE LOVE ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! Evo koliko Đoković može da ZARADI u Londonu!

KLADIONICE VERUJU U NOVAKA! Đoković prvi favorit za osvajanje Londona!

 

- Mislim da svi mogu da kažu da je Nadal bio najbolji ove godine. Bio je konstantan i imao je sjajne rezultate. Osvojio je mnogo titula, uključujući i dva gren slem turnira -  rekao je Medvedev.

NAUČIO SAM DA SE NOSIM SA TIM! Đoković svestan da će publika biti uz Federera!

(FOTO) NOVAK ODUVAO BERETINIJA! Đoković sa "pola gasa" rešio prvi meč u Londonu!

 

Rus i Španac će se sastati u prvoj fazi takmičenja na Završnom masters turniru u Londonu. Oni se nalaze u Grupi A, u kojoj su još Aleksander Zverev i Stefanos Cicipas.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 4 godine

Nije Medvedev ni pogrešio niti rekao nešto što nije istina, Nadal jeste OVE GODINE bio bolji od Novaka i to bez dileme pokazuju rezultati, sviđalo se to nekom navijaču ili ne. Uostalom, pogledajte rang listu "Race to London" i sve je jasno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija