• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2019

23:28

(VIDEO) FEDERER BACIO PUBLIKU U TRANS! Švajcarac šaljivo odgovorio na pitanje šta je razlog pobede nad Novakom!

Tenis

(VIDEO) FEDERER BACIO PUBLIKU U TRANS! Švajcarac šaljivo odgovorio na pitanje šta je razlog pobede nad Novakom!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer dobio je ovacije publike u Londonu posle pobede nad Novakom Đokovićem, a na pitanje novinarke šta se promenilo u odnosu na pre četiri meseca kada je poražen u finalu Vimbldona on je imao zanimljiv odgovor

Federer je prilično lako za samo 74 minuta izborio trijumf nad Novakom, što mu je omogućilo plasman u polufinale, a posle meča je izneo zanimljivu tvrdnju.

Pogodio sam meč loptu, predpostavljam - rekao je Federer na pitanje šta se promenilo u odnosu na meč na Vimbldonu i nastavio:

Bio sam tako blizu na Vimbldonu igrati taj meč na Vimbldonu protiv Novaka, bilo je mnogo uspona i padova, kao i protiv Nadala u polufinalu i Nišikorija u četvrtfinalu. To je bio samo poen ovamo i tamo koji je napravio razliku. On ih je pogodio. Tu ne možete ništa da uradite. Trudite se sledeći put više i nadate se da ćete vi pogoditi. Ostao sam miran do kraja i sada ne mogu da budem srećniji - naveo je švajcarski as.

Prema njegovim rečima, kako je turnir odmicao igrao je sve bolje.

- Kako je turnir odmicao, igrao sam sve bolje i bolje. U 1. kolu nikada nije lako, Tim je bio dominantan u našoj grupi i stavio nas je u ovu situaciju. Odlično sam servirao i imao sam jasan plan igre - rekao je Federer.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 4 godine

NOVAK VIDEO KAKO STOJE STVARI OKO PRVOG MESTA PA GOSPODSKI FEDERERU OMOGUCIO DA SE IZLECI OD FRUSTRACIJE NA VIMBLODONU.SLEDECA SEZONA BICE NJEGOVA...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija