• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

14:44

SILNI SRBI U ČETVRTFINALU DEJVIS KUPA! Đoković i Krajinović pregazili Francuze i poslali ih kući! (VIDEO)

Tenis

SILNI SRBI U ČETVRTFINALU DEJVIS KUPA! Đoković i Krajinović pregazili Francuze i poslali ih kući! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković je savladao Benu Pera sa 6:3, 6:3 i overio plasman Srbije u četvrtfinale Dejvis kupa

Nole je našem timu obezbedio očekivano prvo mesto u Grupi A i potencijalno lakšeg rivala u četvrtfinalu. To je Rusija, drugoplasirana u Grupi B i jedna od dve najbolje drugoplasirane ekipe koje idu u narednu rundu.

Ukoliko naša reprezentacija prođe dalje u polufinalu će igrati protiv boljeg iz odmeravanja Australije i Kanade.

Naši momci su sa 3:0 bili bolji od Japana prvog dana takmičenja. Filip Krajinović je bio bolji od Juičija Sugitu (2:0), dok je potom Novak Đoković savladao Jošihita Nišioku, takođe sa 2:0, a Viktor Troicki i Janko Tipsarević u dublu su bili bolji od Jasutaka Učijame i Bena Meklahlana.

SKANDAL NA DEJVIS KUPU! Đoković ne može da veruje: Ne sviđa mi se, to nije pošteno!

SRBI JAPANCE ODUČILI OD TENISA! Janko i Viktor slavili u dublu za maksimalnu pobedu!

 

Drugog dana Filip Krajinović je slomio otpor Žo-Vilfreda Conge u dva seta, a potom je Novak Đoković posao u dva seta završio protiv Beneo Pera.

 

ČAST JE IGRATI ZA SRBIJU! Ovako je sjajni Krajinović proslavio pobedu! (VIDEO)

IDEMOOO! TAKO SE IGRA ZA SRBIJU! Krajinović srušio Congu i doneo prednost našem timu! (VIDEO/FOTO)

 

Foto: reuters

 

Nije dobro počeo Novak meč, jer je već u prvom gemu morao da spasava dve brejk lopte. Ali, kako je meč odmicao podizao je nivo igre i u osmom gemu napravio brejk, a potom na svoj servis potvrdio osvajanje seta sa 6:3.

U drugom delu igre, Novak je već u trećem gemu profitirao na servis rivala i lagano priveo meč kraju. Per je nakon brejka prestao da igra, pa je Nole na njegov servis posle 70 minuta igre iskoristio drugu meč loptu. 

Foto: reuters

 

TOK MEČA

Pobeda Đokovića 6:3, 6:3!

Drugi set

6:3 - Kraj, Đoković je pobedio Pera, a Srbija je u četvrtfinalu Dejvis kupa

5:3 - Bez izgubljenog poena Đoković osvaja servis i na gem je od trijumfa.

4:3 - Per nije imao šanse u ovom gemu, lako Novak povećava prednost.  

3:2 - Smanjio je zaostatak francuski teniser.

 

 

3:1 - bez izgubljenog poena drugi teniser sveta je potvrdio brejk, a s druge strane Per je potpuno dekoncentrisan pa bi naš as ovaj meč trebalo brzo da privede kraju. 

2:1 - Benoa sada nije uspeo da se odbrani. Nekako je spasio prvu brejk loptu, ali Novak nije dva puta pogrešio i pravi brejk.

 

 

1:1 - Prvo izjednačenje u drugom setu, Novak rutinski osvaja gem.

0:1 - Dug gem u kojem je Per imao nekoliko gem lopti, ali kao da nije hteo da završi gem. Ipak je to uradio, a Novak nije imao brejk loptu

 

 

Prvi set

6:3 - Rutinski Đoković osvaja prvi set!

5:3 - Ovo smo čekali - brejk! Novak je bio strpljiv, podigao nivo igre i naterao Pera na greške, poveo 40:15 na servis rivala i napravio brejk za predbnost u prvom setu. 

4:3 - Nekoliko grešaka Francuza i Srbin ponovo vodi. Izgubio je samo poen na ovom servis gemu.

3:3 - Sjajno igra Francuz, obezbedio je novo izjednačenje.

3:2 - Srpski teniser ponovo vodi u setu, ali nema prednost brejka, još.

2:2 - Na startu seta jedan i drugi čuvaju svoje servis gemove. Pera nije pokolebao poraz Conge, dobro je ušao u meč sa drugim teniserom sveta.

2:1 - Zagreva se Đoković, ovog puta bez drame dolazi do gema.

1:1 - Per mnogo lakše od našeg asa dolazi do prvog gema u meču.

1:0 - Nije dobro počelo, Per je imao dve brejk lopte na servis Đokovića. Ipak, Novak je uspeo da se spasi i dođe do gem.

Ovako je Filip proslavio pobedu.

 

 

13:12 - Đoković će pobedom odvesti Srbiju u četvrtfinale Dejvis kupa.

13:11 - u prvom meču Filip Krajinović savladao je Žo Vilfreda Congu 7:5, 7:5.

13.10 - Dobrodošli na blog našeg poratala koji je posveće meču između Novaka Đokovića i Benoe Pera

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija