• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

16:36

KRAJ JEDNE ERE! Evo zašto je našim teniserima toliko teško pao poraz od Rusa!

Tenis

KRAJ JEDNE ERE! Evo zašto je našim teniserima toliko teško pao poraz od Rusa!

Podeli vest

Od danas više ništa neće biti isto... Meč četvrtfinala Dejvis kupa između Rusije i Srbije poslednji je koju je naša selekcija igrala u ovom sastavu

Jedna era ja završena... Ekipa koja je stigla do "Salatare" rekla je svoju poslednju reč. Poraz od Rusa svima je teško pao, bilo je i suza. Jasno je da u ovom sastavu naši momci više nikada neće igrati.

Janko Tipsarević se povlači, ostaje da se vidi kakav je status Viktora Troickog, a jasno je da i Novak Đoković neće biti mlađi kako vreme prolazi.

SUDIJE NAS UNIŠTAVAJU! Đoković i Troicki besni, vikali na arbitra, umalo ga nisu zgromili! (VIDEO)

Doneli su mnogo radosti, i sada su hteli najbolje ali nisu uspeli. Ipak, ono što će ostati kao sinonim za ovu tenisku ekipu je drugarstvo! Upravo je to motiv koji ih je sve ove godine nosio. Vreme je za neke nove klince...

Bonus video:

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija