• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

19:10

BOL ZBLIŽAVA! Đoković: Ne postoji osećaj kao što je igranje za Srbiju!

Tenis

BOL ZBLIŽAVA! Đoković: Ne postoji osećaj kao što je igranje za Srbiju!

Podeli vest

Teniseri Srbije nisu uspeli da pobede Rusiju i plasiraju se u polufinale Dejvis kupa. Novak Đoković bio je vidno utučen posle meča

- Ovi momci su familija – nisu ni kolege ni prijatelji, već porodica. Drago mi je što postoji motivacija i inspiracija kod Filipa i Ducija da budu predvodnici narednog talasa, imamo i Kecmanovića i Đerea, nismo u lošoj situaciji posle ovog kvarteta. Imamo kvaliteta da se takmičimo na najvišem nivou - rekao je Đoković.

Nastavio je u istom ritmu.

Lično, trudiću se da igram kad god budem mogao. Ova nedelja u kalendaru je nezgodna, opterećuje, ali sa druge strane, ne postoji osećaj koji može da se meri sa ovim. Ne govorim to samo zato što sam ovde sada, to kažem svima i iskreno. Ja sam imao sreću da osvojim sve najveće turnire u istoriji ovog sporta, na tome sam jako zahvalan, ali ne postoji osećaj kao igranje u ovom timu za Srbiju. Stvarno ne postoji, iskreno. I onaj veseli osećaj, pozitivni, i ovaj negativni. Bol i patnja su tu, emotivni smo, stalo nam je do predstavljanja zemlja i između sebe. Ovakvi trenuci činiće nas još prisnijim i još bližim - zaključio je Đoković.

Nole nije hteo da priča o bolu u laktu koji je osetio.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija