• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

13:50

NOVAK PONOVO U KANCELARIJI! Odmor je završen, Srbin okupio tim i poslao poruku navijačima!

Tenis

NOVAK PONOVO U KANCELARIJI! Odmor je završen, Srbin okupio tim i poslao poruku navijačima!

Podeli vest

Novak Đoković je ponovo na terenu, napunio je baterije, pa pripreme za novu sezonu mogu da počnu

Najbolji srpski teniser će od 19. do 21. decembra učestvovati na egzibicionom turniru „Mubadala World Tennis Championship" u Abu Dabiju, gde je 2018. godine osvojio četvrtu titulu pobedom u finalu nad Kevinom Andersonom.

Pored Novaka, za trofej će se tokom trodnevnog programa Rafael Nadal, Danil Medvedev i Stefanos Cicipas.

RAZBIJA LOPTICU! Ima igru za najjače: Ovaj momak će biti najveća pretnja Novaku, Rafi i Rodžeru!

TO JE BIO SE*S OD 5 MINUTA NA STEPENICAMA, STIDIM SE! Beker rasturio brak, ali dobio ćerku koja OVAKO IZGLEDA (FOTO)

 

Novak će biti slobodan prvog dana turnira, tako da će na teren izaći najpre 20. pa 21. decembra. Finalni okršaj i meč za treće mesto odigraće se u subotu, 21. decembra.

- Sjajno je vratiti se u Abu Dabi. Ko će mi se pridružiti? - napisao je Nole na Tviteru nakon što je okupio tim u Monte Karlu pred početak priprema.

Nole je debitovao u Abu Dabiju 2011. godine i od tada nije izgubio nijedan meč na ovom turniru. Osvojio je tri titule u nizu, od 2011. do 2013. godine, a zatim i 2018.

AMERIKANAC REKAO O ĐOKOVIĆU ONO ŠTO MNOGI NE SMEJU i iznervirao Nadala i Federera!

NI RAFA, NI RODŽER! Ovo je samo Novak uspeo u 2019. godini!

 

Posle Abu Dabija sledi odlazak u Australiju gde će provesti skoro mesec dana. Najpre će u Brizbejnu od 3. do 12. januara braniti boje Srbije na premijernom izdanju ATP kupa, potom će od 12. januara pokušati da osvoji trofej na turniru u Adelejdu, a onda sledi selidba u Melburn i Australijan open.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija