• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2019

10:24

(VIDEO ) VELIKA ISPOVEST BIVŠE TENISERKE! Posle borbe sa rakom teško je prepoznati, ali odnela je NAJTEŽU POBEDU!

Tenis

(VIDEO ) VELIKA ISPOVEST BIVŠE TENISERKE! Posle borbe sa rakom teško je prepoznati, ali odnela je NAJTEŽU POBEDU!

Podeli vest

Frančeska Skjavone, bivša italijanska teniserka i osvajačica Rolan Garosa iz 2010. godine dobila je bitku sa teškom bolešću

Ona se oprostila prošlog septembra od tenisa, a sada je otkrila svoju borbu sa rakom.

 Zdravo svima, povodom sedam, osam meseci potpune ćutnje na društvenim mrežima i povlačenja od očiju javnosti, rešila sam da podelim sa vama šta mi se desilo. Dijagnostifikovali su mi rak. Odradila sam hemoterapiju, borila sam se u oštroj borbi i i dalje dišem. Dobila sam ovu bitku. Sada se vraćam akciji - poručila je Skjavone.

Izgubila je kosu i mnogo kilograma.

Reći ću vam šta se dešavalo u tih sedam meseci. Otkrili su mi maligni tumor i to je bila najteža borba koju sam vodila u životu. Ali najbolja stvar je što sam uspela da je dobijem. Rekli su mi to pre nekoliko dana, osetila sam neizmernu sreću i i dalje sam srećna danas, toliko da se može seći nožem! Spremna sam u srcu i glavi i vreme je za nove projekte koje imam u planu, ali nisam imala priliku za njih. Videćemo se uskoro. Veoma sam srećna zbog toga ko sam danas - zaključila je Italijanka.

NOLETOV TRENER PROGOVORIO O DOPINGU! Otkrio kroz šta sve prolaze teniseri, ali i šta se desilo Nadalu!

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija