• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2019

13:10

KANAĐANIN ISPLJUVAO NADALA I FEDERERA: Nisu uz igrače, SAMO SE ĐOKOVIĆ BORI ZA SVE TENISERE!

Tenis

KANAĐANIN ISPLJUVAO NADALA I FEDERERA: Nisu uz igrače, SAMO SE ĐOKOVIĆ BORI ZA SVE TENISERE!

Podeli vest

Kanađanin Vasek Pospišil jedan je od retkih tenisera koji otvoreno govori o tome da igrači koji nisu među 100 najboljih ne zarađuju dovoljno i kritikuje Rodžera Federera i Rafaela Nadala

Pospišil je deo Saveta igrača, a vrlo često ističe kako igračima na velikim turnirima pripada samo 14 odsto od prihoda, što ne može da se poredi sa ostalim sportovima, gde sportistima pripada oko 50 odsto prihoda.

NOVAK ZABRINUO NAVIJAČE: Neizbežno je, mora da se desi! EVO ČEGA SE SVI PLAŠE!

NOLE ĆE POSTATI FEDEREROVA NOĆNA MORA! Rodžer zbog poraza od Srbina ostao bez vrednog priznanja!

 

Bez dlake na jeziku je pričao o Rafaelu Nadalu, Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru. Srbin, Španac i Švajcarac su u "klubu 100", velika trojka je prva zaradila više od 100 miliona dolara od turnira.

S druge strane, igrače koji su slabije rangirani manje zarađuju, a Kanađanin priznaje da je teško pričati o finansijskim problemima sa Nadalom i Federerom. Igrači, kako je Pospišil rekao, smatraju da raspodela profita nije fer i da bi teniserima trebalo da pripadne više novca. Međutim, nisu imali podršku Rafe i Rodžera, koji su se ove godine vratili u Savet igrača. 

I ATP JE REKAO SVOJE! Rafa i Rodžer će crći od muke: Novak Ðoković igrač decenije!

NOVAK JE POSEBAN, A NADAL JE DOSADAN! Italijan bez dlake na jeziku, izvređao Španca!

 

 

- Mislim da Nadal i Federer znaju da postoji problem, ali nažalost nisu prihvatili predloge koje podržava bar 80 igrača iz top 100. Nisu nas podržali. Mislim da oni ne bi trebalo da pregovaraju o komplikovanim finansijskim detaljima, kako novac treba da se distribuira  - bez uvijanja je rekao Pospisil.

Sa Srbinom je bila druga priča.

- Novak je neverovatan. Iskreno, nisam ga dobro znao pre nego što sam došao u Savet igrača. Ali, povezali smo se, sve posmatramo na isti način i slažemo se kako možemo da poboljšamo stvari u tenisu. Ponekad ga ljudi pogrešno shvate na terenu. On igra sa puno strasti i vatre. Ali, bori se iskreno za sve igrače, čak i za momke koji su niže rangirani. Neverovatno je kada sve to vidite od nekoga ko je toliko godina u vrhu tenisa - nahvalio je Pospisil našeg asa. 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija