• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2019

08:07

NOVAKOVA JELENA OTVORILA DUŠU I SVE ŠOKIRALA! Progovorila o detaljima iz privatnog života: Mnogo sam usamljena!

Tenis

NOVAKOVA JELENA OTVORILA DUŠU I SVE ŠOKIRALA! Progovorila o detaljima iz privatnog života: Mnogo sam usamljena!

Podeli vest

Supruga Novaka Đokovića Jelena (33) kaže da se oseća usamljeno, ali priznaje da je svesno prihvatila takvu životnu okolnost

Ona objašnjava da joj muž nedostaje usled prekomernog rada, stalnih putovanja i posvećenosti tenisu.

Jelena i najbolji srpski teniser su u braku od jula 2014. godine i imaju dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru.

(VIDEO) NOLE ČESTITAO BOŽIĆ! Đoković poslao jaku poruku i otkrio šta mu je najvažnije!

(VIDEO) NAJBOLJE DRUŠTVO! Evo sa kim se Novak sprema za novu sezonu! TRENING JE BIO OPASAN!



- Novak i ja smo dugo zajedno. I pre nego što je njegovo ime dobilo težinu u javnosti kakvu ima danas. On je bio i ostao moja ljubav, bez obzira na titule koje sada prate njegovo ime. Rad za njegov brend mi je pomogao da razumem i da poštujem uspeh koji je postigao, ali i da prihvatim usamljenost kao posledicu prekomernog rada, putovanja i posvećenosti - kaže Jelena u razgovoru za bosanski magazin "Azra".

Foto: reuters

 

 

Ona je opisala da zvanično drugi igrač sveta jednako nedostaje i deci, pa im je zbog toga vreme koje provode zajedno posebno dragoceno.

- To je teret slave i uspeha, koji često udaljava ljude od porodice i prijatelja, a koji nemamo u vidu kada sanjamo velike snove. Ni njemu ni meni nije lako da budemo razdvojeni, pogotovo sada kao roditelji dvoje dece, koja su stvarno plod velike ljubavi. Nama je naše vreme toliko dragoceno, retko i jedinstveno. Svi smo ga željni, a on je samo jedan.

AUUU! AUSTRALIJANCI BAŠ ODREŠILI KESU! Đoković se u Melburnu bori za NEVEROVATNU SUMU!

ZEMLJOTRES, SVET NA NOGAMA ZBOG FEDERERA! Da li je sve gotovo? Nedostajaće mi teniska porodica!

 


Jelena je diplomirala na Univerzitetu Bokoni u Milanu i doktorirala je iz oblasti menadžmenta. Ona je direktor Fondacije "Novak Đoković", a pre nešto više od četiri godine pokrenula je i "Original magazin".

- Za mene je život konstantno učenje, pa samim tim ni u jednoj ulozi nisam dostigla krajnju tačku, kako bih mogla da kažem da sam ostvarena i da sam to poglavlje prošla i zatvorila. Udala sam se i upustila u ulogu bračnog partnera i roditelja, ali svako partnerstvo s drugim ljudskim bićem je izazov. Svakog dana posustajem, pa rastem, padam, dižem se i tražim rešenja. Život uvek postavi nove izazove ispred mene - objašnjava Jelena Đoković.
 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 4 godine

MISLIM DA NIKAKO NEMOZES BITI USAMLJENA PORED SVOJE DECE A CENA SLAVE SE PODRAZUMEVA ALI NI KARIJERA TENISERA NE TRAJE VECNO.

Uh sve me stra

pre 4 godine

Lose ti,milioni,kamioni,avioni.Mnoge bi se menjale sa tobom.

SS

pre 4 godine

kaži šta te muči,a imaš sve,najbitnije decu pa ostala uživanja u životu koje mnoge ne mogu ni da zamisle.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija