• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2019

15:43

FORMULA USPEHA ZA NOVU SEZONU! Đoković: Bez bola nema ni dobiti!

Tenis

FORMULA USPEHA ZA NOVU SEZONU! Đoković: Bez bola nema ni dobiti!

Podeli vest

Novak Đoković vredno radi za novu sezonu, a Srbin je otkrio i da su treninzi bili baš teški

- Poslednje tri nedelje u sezoni su bile izuzetno naporne, bilo je dosta mečeva. ATP Kup je tu, iza ugla, a ove tri i po nedelje priprema nam služe kao dobra baza za pripreme, kao temelj za novu sezonu - kaže Novak.

Nastavio je u istom ritmu.

- Uzbuđen sam što sam se vratio na teren, u teretanu i što mogu da radim na izvesnim stvarima za koje nemam previše vremena tokom sezone. Kada ste na turnirima i kada se takmičite teško je raditi na jačanju tela i na igri od početka.

JE*E MI SE ŠTA STE ČULI, RITERNIRAM KAO DA SAM ĐOKOVIĆ! Neverovatno, Novak je reperu iz Gane bio inspiracija! (VIDEO)

Novak dodaje da plan pravi njegov stručni štab.

- Pripreme su period kada sednem za sto sa članovima tima i kada zajedno pripremamo zaista dobar program koji ćemo ispunjavati na nedeljnoj bazi. Tako radimo već mnogo godina, a iskustvo svakako pomaže. Ako uživate u procesu i pokušavate da se naviknete na bol onda manje i boli. Jer kako kažu, „bez bola nema dobiti“, to tako funkcioniše - jasan je Đoković.

Đoković je dodao da su sati napornog rada iza njega.

- Morate da potrošite sate na rad, da se dobro preznojite. Osim rada na terenu, radi se i na fizičkoj pripremi, izdržljivosti, snazi. Tenis je sport koji zahteva najbolje od svega, što se tiče spreme i kondicije, kretanja na terenu, talenta, sposobnosti koje imate - zaključio je Đoković.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija