• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2020

11:01

NAŠA BIVŠA TENISERKA MRZI NOVAKA! Jelena Dokić zaboravila Đokovića, prednost dala Nadalu!

Tenis

NAŠA BIVŠA TENISERKA MRZI NOVAKA! Jelena Dokić zaboravila Đokovića, prednost dala Nadalu!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao... Jelena Dokić, bivša srpska i australijska teniserka je pred Australijan open prednost dala Rafi Nadalu a našeg Novaka Đokovića kao da je potpuno zaboravila

- Rafa Nadal je ovde prošli put slavio 2009. Od tada nije pobeđivao, ali je igrao pet finala. Mislim da pomalo i nije imao sreće ovde u Australiji, igrao je dobro, ali je imao i povrede. Mislim da zaslužuje da ima više od jedne titule ovde, tako da tipujem na njega - objasnila je Dokićeva.

OPASNA UVERTIRA PRED NOVU SEZONU! Nadala pitali da li će se osvetiti Novaku, ovakav odgovor niko nije očekivao!

Kao da je namerno zaboravila Đokovića, čoveka koji je čak sedam puta osvajao ovaj turnir. Novinari širom Evrope, kao i većina tenisera uglavnom prednost daju Novaku, očigledno da Jelena i nije baš naklonjena Đokoviću.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mitar

pre 4 godine

Pa Dokići nikad i nisu bili uz Srbiju, a njihovo psiho stanje ne bih komentarisao, zna se kako je otac maltretirao

Drakče Tormak

pre 4 godine

Budimo realni, teško da Novak prođe i četvrtfinale, te tako ništa od finala sa Nadalom. Ili će sportski izgubiti na tom ,, putu " ili će se ,obnoviti" povreda. Jedino Ani Ivanović skidam kapu na dostojanstvenom držanju i kada pobeđivala protivnice sa nulom ali i kada gubila.

kanggaru

pre 3 godine

Prestanite sa tom drocom, uopste nezasluzuje paznju,cak i Hrvati to kazu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija