• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2020

14:56

HVALA VAM ŠTO VOLITE SRBIJU! Đoković posle svađe i pobede: Kakav način da se počne godina! (VIDEO)

Tenis

HVALA VAM ŠTO VOLITE SRBIJU! Đoković posle svađe i pobede: Kakav način da se počne godina! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković pobedio je Kevina Andersona sa 7:6, 7:6 i doneo Srbiji drugi pobednički poen protiv Južne Afrike na ATP kupi

Najpre je slavio Lajović, zatim i Đoković. Imao je Nole malu svađu sa svojim navijačima tokom prvog seta, a poslemeča publici se obratio srpski as i zahvalio što su tribine još uvek pune uprkos što je prilično kasno.

BRAVO DUŠANE! Lajović zgazio Herisa posle preokreta i doneo SRBIJI PRVI POEN!

SOČNA PSOVKA, NOLE IH JE SVE OTERAO U....Đoković besan kao ris, navijači su ga izludeli (FOTO)

 

- Kakav način da se počne godina... Želim da se zahvalim svim srpskim i australijskim navijačima koji su bili ovde. Hvala što ste ostali tu sa nama, skoro je 11 sati uvače. Bili ste strpljivi i zadovoljstvo je igrati pred vama - kazao je Nole.

Đoković se navijačima u Brizbejnu obratio na srpskom jeziku u znak izvinjenja za incident koji se desio među njima.

 

 

- Hvala vam, hvala vam od srca. Hvala za ovo što pokazujete čistu ljubav iz srca prema nama i svojoj zemlji, Srbiji.

LAJOVIĆ SE BAŠ NAMUČIO: Ne bih uspeo bez podrške sa tribina

IDEMOOOO! NAVIJAČI SU GA IZBACILI IZ TAKTA, ANDERSON GA JE MUČIO, ali Novak je upalio motore i doneo Srbiji pobedu u ATP kupu! (FOTO)

 

Đoković je zatim govorio o meču i Kevinu Andersonu koji se ispostavio kao ozbiljniji rival nego što je očekivano.

- Osećam se izuzetno dobro. Kevin je podigao kvalitet svog tenisa u meču, bilo je teško čitati mu servise. Bio sam zadovoljan kako sam uspeo da zaustavim njegovu "mećavu" servisa, bio je sjajan u tom segmenu. Iznenađen sam kako sam dobro igrao protiv ovako raspoloženog rivala. Ne znam kako je stanje njegovog kolena sada, niti lakta, nadam se da je dobro.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija