• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

12:50

NOVAK JE ZVER! Srbin IZLUDEO Monfisa! Kako ovom čoveku uzeti servis? To je nemoguće!

Tenis

NOVAK JE ZVER! Srbin IZLUDEO Monfisa! Kako ovom čoveku uzeti servis? To je nemoguće!

Podeli vest

Novak Đoković vratio je Srbiju u igru i izjednačio rezultat protiv Francuske na 1:1 na ATP kupu u Brizbejnu. Drugi teniser sveta pobedio je Gaela Monfisa sa 6:3, 6:2 posle sat i 33 minuta igre

Iako se tako ne bi reklo po rezultatu, ipak nije Nole lako upisao 16. trijumf protiv Monfisa. Uslovi za igru ni jednom ni drugom nisu bili bajni, zbog velike vlažnosti, ali se Srbin bolje snašao. 
Francuz sigurno ima za čim da žali. Imao je Gael čak devet brejk šansi tokom meča ali nijednu nije iskoristio. S druge strane, Nole je imao maksimalan učinak. 

Već u prvom gemu, Monfsi je imao dve brejk lopte. Poklonio mu je Novak šansu da dođe do prednosti, ali francuski teniser to nije znao da iskoristio. Srbin, se vratio u igru odličnim servisima i spasio servis gem.

DUŠAN IZBEZUMIO PERA! Francuski teniser DIVLJAČKI POLOMIO REKET, totalno odlepio, jedva su ga smirili (VIDEO)

NOLE JE LJUDINA! Srpski as pomaže Australiji, evo koliko je novca donirao!

 

Novak je na testu bio i u petom gemu, kada je Monfis imao 40:15 na servis našeg asa. Ali, i ovog puta je Srbin "preživeo" gem. Potom je još jednom pokazao zašto ga Mofis nikada nije pobedio. Francuz je prokockao pet brejk lopti, dok je Nole odmah iskoristio prvu. Monfis je i u osmom gemu imao dve brejk šanse. Međutim, Nole je nastavio da ga izluđuje, opet se izvukao iz teške situacije, dobio gem i set sa 6:3.

Opet je Nole prvi morao žestoko da se bori za svoj seris gem. Nema sumnje, Monfis je definitivni frustriran, opet je imao brejk šansu i opet je nije iskoristio.

Ali, nakon što je spasio brejk loptu, Srbin je uzeo servis gem Francuzu, iskoristio prvu brejk šansu u drugom setu i poveo 2:1. Potom je drugi teniser sveta još jednom profitirao na servisu rivala, apoveo 5:1, pa na svoj servis stavio tačku na meč - 6:3, 6:2.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija