• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2020

08:22

KINEZI SE OZBILJNO NALJUTILI NA NOVAKA! Đoković bio iskren, a jedna njegova rečenica napravila je HAOS!

Tenis

KINEZI SE OZBILJNO NALJUTILI NA NOVAKA! Đoković bio iskren, a jedna njegova rečenica napravila je HAOS!

Podeli vest

Kinezi obožavaju Novaka Đokovića, ali jedna izjava našeg asa baš ih je naljutila

- Mislim da će organizatori učiniti sve kako do odlaganja ne bi došlo, ali ako se situacija svede na uslove koji mogu uticati na zdravlje igrača, mislim da će definitivno razmotriti mogućnost pomeranja turnira! Odluka o odlaganju bi bila teška za organizatore, trebalo bi da se poštuje raspored, Australijan Open uvek počinje u određeno vreme. Uključeno je mnogo stvari, ali briga o zdravlju igrača je najvažnija - rekao je pre nekoliko dana Đoković.

Problem je nastao kada su se na ovu izjavu nadovezali novinari. Zanimalo ih je gde je najgori kvalitet vazduha.

- Kina je verovatno najgora kad je u pitanju kvalitet vazduha - rekao je Novak.

SRBIJA DOBILA RIVALA! Nole i drugovi protiv Kanade u četvrtfinalu ATP kupa!

Ove njegove reči jako su odjeknule u Kini. 

Verujem da nije hteo da povredi osećanja kineskih navijača. Ako kažete tako nešto morate da budete spremni na posledice - rekao je pekingški sportski novinar koji je zahtevao da bude anoniman, prenosi "Global Times".

Društvene mreže su se bukvalno usijale.

Zašto je pomenuo Kinu i da li on zastupa sve igrače? Koliko mesta je posetio u Kini? - pitao je jedan od navijača.

Kinezi obožavaju Noleta i verovatno da se tu neće ništa promeniti, ali Srbin je baš naljutio svoje fanove iz ove zemlje, a samo je bio iskren.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
naravno

pre 4 godine

Pretjerujete da Kinezi obožavaju Novak.Da ste pratili masters u Šangaju znali bi da to nije istina što ste rekli.Htijeli Novakovi navijači.ili ne priznati, Federer ima najbrojnije navijače u toj najmnogoljudnijoj zemlji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija