• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

13:49

VIŠE NEMA VRDANJA! Nole dobio Brazilce na sudu, dužni su mu 700.000 dolara!

Tenis

VIŠE NEMA VRDANJA! Nole dobio Brazilce na sudu, dužni su mu 700.000 dolara!

Podeli vest

Novak Đoković pobeđuje na terenu, ali i van njega... Na finansijskom sudu u Brazilu završen je višegodišnji proces između Novaka Đokovoića i savezne države Rio

Nole je 2012. godine bio gost ove zemlje. Odigrao je meč protiv Gustva Kuertena, odradio je sve što treba, pojavio se na nekoliko akcija međutim nije dobio novac. Ugovor je bio potpisan na 1.1 milion dolara, a Nole je ostao "kratak" za 700.000 dolara.

UPOREDIO JE ĐOKOVIĆA SA ZIDOM! Šta će reći Rodžer? Mekinro siguran da Nole prestiže Švajcarca!

I ovaj slučaj je napokon rešen i to u korist našeg tenisera koji je do sada u karijeri samo od turnirskih nagrada inkasirao bruto preko 140 miliona dolara.

Nije toliko do novca, koliko je važan princip...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija