• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

09:53

LUDA GLAVA STIŽE NA AO! Otvoreno rekao mrzi Novaka, bio u zatvoru a sad se vraća na veliku scenu!

Tenis

LUDA GLAVA STIŽE NA AO! Otvoreno rekao mrzi Novaka, bio u zatvoru a sad se vraća na veliku scenu!

Podeli vest

Još jedna "luda glava" igraće ove godine na Australijan Openu! Letonac Ernests Gulbis koji je uspešno prebrodio kvalifikacije gde je kao poslednju prepreku savladao Indijca Prajneša Gunesvarana sa 7:6, 6:2

Jasno je da će u Australiji biti veselo! Gulbis je sve samo ne običan teniser. On je znao da baš udari na našeg Novaka Đokovića.

- Postoji nekoliko igrača koje ne volim. Ne volim Novaka iako se znamo od kada smo imali 12 godina. Tada je bio običan dečak. Promenio se posle prvog velikog trijumfa. To vidim u njegovim očima. Sada nas gleda drugačije. Istina, nikada nismo imali ni jedan konflikt, ali osećam promenu u njegovoj ličnosti. Ne volim takve ljude. Volim osobe sa jakim personalitijem. One koje se ne menjaju zbog uspeha ili zarađenog novca. Zbog ovoga se ja trudim da budem pažljiv i da se ne promenim - rekao je Gulbis sada već davne 2013. godine.

NJEGOVI RITUALI SU GODINAMA ŠOKIRALI SVE! Nadal progovorio o ČUVENIM FLAŠICAMA ali i zašto nikada ne lomi rekete!

To nije sve, proveo je noć u zatvoru jer je uhvaćen sa prostitutkom.

Kada upoznam devojku, ne pitam je čime se bavi, da li je frizer ili nešto slično. Samo se upoznamo, ponekad i one ne pitaju mene čime se ja bavim. Ako me pita, ja slažem. Kažem da sam muzičar ili tako nešto - rekao je Gulbis.

Gulbis je objasnio kako je izgledao njegov susret sa zatvorom.

- Odjednom je došla poliicija i odvela me je u zatvor gde sam proveo noć. Uznemiren sam zbog vlasti u Švedskoj, ali bilo je zabavno, svako mora po jednom da ode u zatvor - istakao je Gulbis.

Važio je za velikog talenta ali nikada nije uspeo da uradi ono što se od njega očekivalo...

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija