• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2020

21:30

(FOTO) DA LI ZNATE KOLIKO KOŠTA NOLETOV SAT? Možda ćete se iznenaditi!

Tenis

(FOTO) DA LI ZNATE KOLIKO KOŠTA NOLETOV SAT? Možda ćete se iznenaditi!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković uspešno je započeo obranu trona na Australijan openu pobedom nad Janom Lenardom Štrufom, ali je jedan detalj sa Noletovog povratka u Melburn izazvao pažnju

 

Đoković je malo nervirao navijače, ali je uspeo da slomi otpor Nemca i plasira se u drugo kolo gde ga čeka duel protiv boljeg iz meča Indijca Prajneša Gunesvarana i Japanca Tatsume Ita.

(FOTO/VIDEO) ENGLEZI I AMERI DOBILI LEKCIJU! Australijanci ne zvižde Novaku i zbog toga su dobili ovo!

Ipak, navijači su primetili jedan detalj koji je izazvao veliku pažnju, a u pitanju je Noletov ručni sat koji je nosio tokom žreba u Melburnu. Naravno, logično pitanje je o kakvom satu se radi, a ono bitnije što mnoge zanima jeste koliko on košta.

Foto: Tanjug/AP

U pitanju je sat kompanije Seiko, a tačan naziv modela je "Seiko Prospex SNR031J1 LX Black Edition". Novak već ima potpisan ugovor sa ovom kompanijom, a cena ručnog sata koji je nosio na otvaranju Australijan opena iznosi tačno 6.100 evra.

Iako ima i sat nazvan po njemu, Đoković je odlučio da ovoga puta malo promeni rutinu.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amer

pre 4 godine

Stvarno ste cigani sta je to vazno koliko sat kosta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija