• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2020

09:54

MAŠA ŠOKIRALA NAVIJAČE! Ruskinja pukla u Melburnu, pa sve zabrinula!

Tenis

MAŠA ŠOKIRALA NAVIJAČE! Ruskinja pukla u Melburnu, pa sve zabrinula!

Podeli vest

Šok u Melburnu, nekada prva teniserka sveta Marija Šarapoa eliminisana je sa Australijan opena, pošto je poražena u dva seta od Hrvatice Done Vekić sa 6:3, 6:4

Vekićeva će u narednoj rundi igrati sa boljom iz duela između iskusne francuskinje Aliz Korne i kvalifikantkinje Monike Nikulesku iz Rumunije.

Šarapova je posle poraza dodatno zabrinula navijače.

- Ne znam da li ću se opet vratiti. Imala sam sreće da igram ovde zahvaljujući Kregu Tiliju (direktoru turnira, prim. aut) i njegovom timu koji su mi dozvolili da budem deo ovoga. Teško mi je da kažem šta će biti za 12 meseci - rekla je Šarapova.

KECMANOVIĆ NIJE USPEO! Andreas Sepi eliminisao srpskog tenisera sa AO!

NOVAK SAZNAO RIVALA U 2. KOLU! Termin za RANORANIOCE, evo kada će Srbin izaći na teren!

 

Foto: reuters

 

Amerikanka Medison Kiz koja je za manje od sat vremena sa terena "počistila" drugu Ruskinju Dariju Kasatkinu sa 6:3, 6:1. U dva seta su dalje prošle još Elena Ribakina iz Kazahstana i Ćijang Vang iz Kine, tri su bila potrebna Amerikanki Alison Riske, dok je preokret napravila Holanđanka Aranča Rus za duel sa Kiz.

Tunišanka Ons Žabur je eliminisala 12. favoritkinju Johanu Kontu u dva seta sa 6:4, 6:2. Sigurna na startu bila je i druga nositeljka Karolina Pliškova koja je u dva seta nadigrala Francuskinju Kristinu Mladenović sa 6:1, 7:5.

Ubedljive su bile i Fiona Fero iz Francuske i Dajana Jastremska iz Ukrajine. Fero je nadigrala Belgijanku Alison van Ujtvank sa 6:2, 6:1, dok je Jastremska deklasirala Slovenku Kaju Juvan sa 6:1, 6:2.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17