• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2020

08:00

(VIDEO) OVACIJE ZA ŠAMPIONA! Srpski navijači uz Đokovića i u Melburnu!

Tenis

(VIDEO) OVACIJE ZA ŠAMPIONA! Srpski navijači uz Đokovića i u Melburnu!

Podeli vest

Novak Đoković je lagano došao do pobede protiv Japanca Tacume Ita u 2. kolu Australijan Opena (3:0)

Posle meča i plasmana u treće kolo Australijan opena Novak je dobio ovacije od navijača. Kao i na ATP pre nedelju dana, drugi teniser sveta i u Melburnu ima veliku podršku Srba.

- Moram da mu odam priznanje na borbi do samog kraja, u drugom setu je bio jako blizu. Uslovi nisu bili sjajni, vetrovito je i nekada je nepredvidivo gde će lopta otići. Bio je veoma agresivan, servis mi je mnogo pomogao danas - kazao je Nole, a potom objasnio da nije bilo lako kao što bi se reklo po rezultatu. 

DEMONSTRACIJA SILE! Đoković se nije ni oznojio, ekspresno "pregazio" jednog i zakazao duel sa drugim Japancem! (FOTO)

ZAŠTO JE ĐOKOVIĆ U ZELENOM! Evo šta Nole kaže o novoj opremi!

 

 

 

- Vetar ume da vas brzo izvede iz komforne zone, dosta toga zavisi i od toga protiv koga igrate. Znao sam kakav protivnik me čeka i da ću morati da koristim spin i slajs, da izlazim povremeno na mrežu, uspeo sam - dodao je Novak, koji dobro zna šta da očekuje od Jošihita Nišioke, narednog rivala.

 

 

 

- Levoruk je, znam mane i vrline, slično ću se pripremati kao i za ovaj meč - poručio je drugi teniser sveta.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija