• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2020

13:53

O OVOM DETALJU NA NOLETU BRUJI CEO SVET! Evo kakvu tajnu zapravo krije! (FOTO)

Tenis

O OVOM DETALJU NA NOLETU BRUJI CEO SVET! Evo kakvu tajnu zapravo krije! (FOTO)

Podeli vest

Naš najbolji teniser je uvek pod lupom! Novak Đoković je već godinama na vrhu, a sada je otkrivena i jedna njegova velika tajna

U Novakovom uhu postoji flaster sa tačkicom. Dug se mislilo da je reč o mladežu, ali... 

Foto: Rojters

Tokom meča protiv Ita na Australijan openu otkriveno je šta taj flaster predstavlja. On vrši pritisak na tačku koju u kineskoj tradicionalnoj medicini zovu "šen men". Grubi prevod bi značio "kapija raja".

(VIDEO) BRUTALNO JE UVREDIO NOVAKA! Bivši teniser postao imitator, Srbina predstavio kao EGO MANIJAKA sa krunom!

Šta znači "šen men"? Prema ovoj nauci, to je tačka koja kada je pod pritiskom čoveka rešava od stresa, algerije, bolove, pa čak i glavobolju.

Foto: Rojters

Kinezi dugo koriste ovu metodu. Oni smatraju da su rezultati sigurni i dokazani, a očigledno da i Novaku donosi mnogo toga dobrog.

Anketa

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šerban

pre 4 godine

Da li ovo stvarno pomaže Novaku Đokoviću? Ne mogu da verujem da ste ovakvo pitanje postavili!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija