• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2020

11:25

NISU ŽELELI DA RODŽER IZGUBI! Evo zašto bi Noletovim navijačima bilo žao da je Rodžer ispao!

Tenis

NISU ŽELELI DA RODŽER IZGUBI! Evo zašto bi Noletovim navijačima bilo žao da je Rodžer ispao!

Podeli vest

Svaka titula je lepa i važna, posebno sa Gren slem turnira, ali... Za navijače našeg Novaka Đokovića svaka titula je još veća ako se na putu do trona ispraše Rodžer Federer i Rafa Nadal

Na Australijan openu Novak Đoković igra u velikom stilu! Nole dominira, naravno sve to nije garant da će slaviti, ali njegove igre obećavaju. Baš zato njegovi navijači jedva čekaju okršaj sa najvećim rivalima.

Rodžer Federer je na jedvite jade pobedio Milmana i tako preživeo na turniru. Hodao je po ivici, činilo se da je kraj, ali je uspeo da slavi. Noletovi navijači su odahnuli... Razlog? Žele da Nole izbaci Švajcarca u polufinalu.

- Iskreno, draže od svega bi mi bilo da vidim kako Novak razbija Rodžera u polufinalu - poručio je jedan Noletov fan.

I, zaista ovakve poruke preplavile su društvene mreže... Sada je sve na Noletu. Ipak, daleko je Federer prvo mora da odradi posao na najbolji mogući način.

Anketa

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija