• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2020

18:30

KIRJOS SE SLOMIO! Smrt Kobija Brajanta ga je dotukla!

Tenis

KIRJOS SE SLOMIO! Smrt Kobija Brajanta ga je dotukla!

Podeli vest

Nik Kirjos je na meč sa Rafelom Nadalom na teren izašao u dresu Kobija Brajanta koji je poginuo u stravičnoj nesreći posle pada helikoptera

Posle poraza od Španca 3:1, Kirjos je se slomio i pričao o legendarnoj Mambi. 

- Nikada nisam sreo Kobija, ali košarka je moj život. Gledam je svaki dan. Kada sam se probudio zbog vesti, bilo je prilično emotivno, prilično teško, ceo dan. Bilo mi je teško. Da, jednostavno je teško. To su užasne vesti - rekao je Kirjos.

POTRESNE PORUKE PORODICA! Identifikovane sve žrtve iz Kobijevog helikoptera!

AFERA SILOVANJE! Jedina mrlja Kobijeve karijere, pretila mu doživotna robija...

 

Imao je Australijanac poseban motiv protiv prvog tenisera sveta. 

- Ako ništa drugo, to me je dodatno motivisalo. Ako pogledate stvari kojima je on težio, čega je hteo da se seća, osećao sam se kao da mi je pomoglo. Kada sam pao u pauzi u četvrtoj, definitivno sam razmišljao o tome. Borio sam se i uzvratio udarac.

Sve vesti o tragičnoj pogibiji Kobija Brajanta ČITAJTE OVDE.
 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija