• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2020

13:09

DA KAŽEM NEŠTO O RODŽERU? Evo šta je Novak rekao pred klasik sa Federerom!

Tenis

DA KAŽEM NEŠTO O RODŽERU? Evo šta je Novak rekao pred klasik sa Federerom!

Podeli vest

Novak Đoković je posle meča i pobede od 3:0 nad Milošem Raonićem prokomentirao duel sa Rodžerom Federerom u polufinalu Australijan opena

Biće to njihov 50. duel u karijeri, a nas as vodi 26:23.

- Reci ti meni... - rekao je Đoković Mekinrou kada ga je ovaj pitao za Federera i nastavio:

Imam veliko poštovanje za Rodžera zbog svega što je uradio za sport. On je jedan od najvećih svih vremena, jedan od dvojice mojih najvećih rivala. Toliko puta sam pominjao, reći ću i sada, uvek se radujem mečevima protiv Federera i Rafaela Nadala.

SLOMIO SE! ĐOKOVIĆ ZAPLAKAO ZBOG BRAJANTA! PREKINUO GOVOR! Bio je moj prijatelj i mentor, to što se dogodilo njemu i njegovoj ćerki... (VIDEO)

(VIDEO ) ZVER SE PROBUDILA! Idemoooo! Novakov URLIK za kraj prvog seta!

 

Federer je bio na ivici provalije u četvrtfinalu, ali je uspeo da spasi čak sedam meč lopti.

- Nadam se da ću doći u priliku da iskoristim jednu. Rodžer je neverovatan, nije prvi put da je uradio tako nešto... Neka bolji pobedi.   zaključio je Đoković.

- Igrali smo toliko puta na ovom terenu znam šta bih mogao da očekujem. Trudiću se  da podižem nivo igre nadam se da ću izaći kao pobednik iz tog meča - kazao je potom Đoković u razgovoru sa Korečom.

NOVAK JE MAŠINA, UNIŠTAVA RIVALE! Slomio Raonića deseti put! Teško Federeru u polufinalu! (VIDEO/FOTO)

 

Novak se izvinio Raoniću jer je napustio teren zbog problema sa sočivom u trećem setu.

Moram da se izvinim Milošu što se to dogodilo. Ne želite da vidite da igrač koji se nalazi prekoputa vas ode sa terena. Morao sam to da uradim, u nekoliko gemova sam imao problem i morao sam da promenim sočiva - istakao je Đoković.

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija